Phillda Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2009 Vypalovani Her na Nintendo Wii a GAMECUBE(Je to stejny) Stazeni a vypaleni hry na WII: 1.Stahovani hry.Kdyz se stahuje z Warezu tak je soubor vetsinou zabaleny,rozbalte a mely byste tam mit obrazovy soubor viz. ISO,atd. 2.Prubeh vypaleni v NERO: Nechte soubor kde je a zapnete NERO.V NERU dejte V HLAVNI NABIDCE zalohovani a pote kliknete na "vypalit obraz na disk"(Tento proces lze jen u NERO 7,v dalsich musite vypalit datove CD a to WII z podivnych duvodu neprecte) 3.Vypalovani: Az se otevre okno pro vypalovani zaskrtnete DVD(logicky ptz. Kazda hra na WII ma plus,minus 4,6 gb a to se vam na CD nevejde).Nastavte rychlost na 4x a spuste vypalovani.(PRO PALENI WII HER JSOU NEJLEPSI DVD ZNACKY VERBATIM PTZ. JE WII KONZOLE NEJLEPE CTE) 4.Tak vypalovaci proces trva kolem 20-30 min. az se tak stane,vyndejte CD a vlozte do konzole.Ovladacem najedte hned na prvni OBDELNICEK a stisknete "A".Az to ucinite pockejte jak se CD na monitoru dotoci.Bud se obevi logo hry nebo se objevi otaznik a podnim se pise ze je nekde chyba(kdyz se to stane Opakujte proces vypalovani znovu podle meho navodu).Vetinou se na obrazovce objevuje UPGRADING a tak 20 sekund cekate,tak se neleknete... Citovat
TUCNAK Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2009 jde to vypalit na CD??? (mam malou hru) THX Citovat
jaxy Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Mala hra na wii neexistuje, vsechny maji stejnou velikost - neco pres 4 Gb. Citovat
Qay Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2009 Tak to je blbost, treba takove Athletic Piggy Party ma 486 MB, Big Family Games 869 MB, Neopets Puzzle Adventure 810 MB. Ale CD-R a DVD-R stoji cca stejne, takze jestli se ti doma vali prazdne CD-R, zaitmco DVD-R bys musel dokoupit, tak to proste zkus vypalit a uvidis. Vysledek nam pak muzes napsat. Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2009 asi nevíš o čem mluvíš to nejsou přímo wii hry ale wiiware hry...každá hra na wii má 4.6....GB a některé jako Mario Smash Brawl nebo jak se tomu nadává je na dvouvrstvý Citovat
jaxy Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2009 Tak to je blbost, treba takove Athletic Piggy Party ma 486 MB, Big Family Games 869 MB, Neopets Puzzle Adventure 810 MB. Ale CD-R a DVD-R stoji cca stejne, takze jestli se ti doma vali prazdne CD-R, zaitmco DVD-R bys musel dokoupit, tak to proste zkus vypalit a uvidis. Vysledek nam pak muzes napsat. No jo, jenze hry, co jsi vyjmenoval, jsou takzvane scrubbed, tzn vydrhnute a velikost, kterou udavas, maji jen zabalene. Zkus je rozbalit... :cheesygrin: Citovat
Qay Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 xDante1986 - lol & megalol jaxy - JJ, vetsina takovych her je scrubbed a po rozbaleni maji velikost DVD-R, ale nektere Wii hry (specialne pro xDanteho: Wii Hry, ne Wiiware) maji proste mene. Kazdopadne treba tucnak myslel tou malou hrou Wiiware hru. Citovat
Jonny Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2009 Chci se zeptat jak se vypálej originálky stačí dát zkopírovat v Neru?? Citovat
Hexer Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2009 Ne me se kopirovat v neru neda... Jinak ja si zalohy palim 16x na DVD-R ale zere to snad cokoli... DVD-RW DVD+RW... zkouseno na 5 konzolich... vyplovacka LG... Citovat
ententyky Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2009 jde to primo z Wiicka a HBC -pres wiiHttpd a wifi do pocitace pres prohlizec (primo ISO), pak si to ocistis antibrickerem a 002 a mas kopii :) tu pak muzes treba v Neru a nebo ImgBurn ci klidne Ashampoo az bude chvilka casu dam sem navod PS: jinak musis mit specialni LG palirnu, ktera nacita Wii DVD a kopirovat to RAWdumperem Citovat
Jonny Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2009 no tak to si to radši stáhnu to zní složitě Citovat
Moucha13 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Odesláno Září 3, 2009 Nevim jak vám, ale když vypálim hru přes Nero 4x, tak to většinou nejde. Musím přes ImgBurn rychlostí 2x. Citovat
BioToXx_ Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Odesláno Září 9, 2009 mam otazku... lze vypalovat v jinem programu nez n NERU ?? :idea: A u DVD je jedno jestli je to + nebo - ? Citovat
Negotiator Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Odesláno Září 10, 2009 Nevim jak vám, ale když vypálim hru přes Nero 4x, tak to většinou nejde. Musím přes ImgBurn rychlostí 2x. Nero a 4x je pro me (v ramic moznosti) idealni......jedine DVD ktere jsem po*urvil bylo v Imgburn:D Citovat
IceTower Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Odesláno Září 10, 2009 Zjistil sem že wii mi přes BL nebere DVD+R.Můžete někdo pls zkusit ať vím jestli to není problém jen u mě?Všechny DVD-R jedou Citovat
adis002 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Odesláno Září 10, 2009 2 Moucha: Idealni je DVD - R ;) Citovat
Moula Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Hoj, přečetl jsem si předchozí příspěvky a potřeboval bych radu. Mam WindowsXP, Nero 7 a LG vypalovačku. Vypálil jsemsi hru staženou přes torrent a i když to pálím na + nebo -, hlásí mi Wii to samé. "Unable to read the disc". Když to do vypaluju, nero mi nahlásí "uspěšně vypáleno" když to ale vrátím do pc žádné soubory nevidí, ale vypalovat na něj už nic nemůžu, to mi zase řekne, že není prázdné. Co s tím? Děkuju za odpovědi. Citovat
REWik Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Zdarec, používám Neogammu a z USB a SD čte všecko krásně, ale když vypálím hruv Neru, rychlostí 4x na Verbatim dvd-r 16x, tak Neogamma u každé hry hlásí: ERROR read disk 1101. Taky si stým nevím rady :( Citovat
Panther Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 To asi nikdo! Me to delalo taky zkratka a dobre slava usb xD Citovat
Jirass Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Mě to nejde ani v Neru a ani v ImgBurn. Vypalování selhalo a odchod na párky. Decrypter to nenačte, tak už nevim. Chtěl jsem to jen zkusit. jinak používám HDD USB a v pohodě. Citovat
ententyky Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 overte si jestli nemate D3-2 chip u mechaniky, da se to dle serioveho cisla zjistit... a pokud mate, tak mate smulu... zatim nelze cist zadne palene medium a hack neexistuje.... Citovat
bapepa Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2010 Cau chtěl bych se zeptat jestli se dají nejak přehrávat paleníhry bez čipu nebo bez flasnutí?jestli to de prosím o radu jak to udělat. Citovat
Hexer Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2010 Cau chtěl bych se zeptat jestli se dají nejak přehrávat paleníhry bez čipu nebo bez flasnutí?jestli to de prosím o radu jak to udělat. Nejde... bud musis udelat takzvany flash nebo nechat namontovat cip Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.