Drchy Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Myslim že tu tenhle topic jeste neni...Zajímalo by mě jaký hry jste na PSP už otočily :-) :psp: Já jsem třeba otočil NFS : Undercover a co vy?? :psp: :wohow: ted presne nechapu co tim myslis otocil?u nas v brne s kamosema sme rikali otocit neco tak to znamenalo neco ukradnout :D:D Otočit jako dohrát celou hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 F1 06 (psp mam chvili, spis koukam na filmy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ted presne nechapu co tim myslis otocil?u nas v brne s kamosema sme rikali otocit neco tak to znamenalo neco ukradnout aha uz sem se lekl ze kradete hry(ale byl by to dobrej kseft)no ja otocil jenom nfs undercover a gta lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 F1 06 (psp mam chvili, spis koukam na filmy) JJ...to já taky :D Já mam PSP 2 týdny :D :-) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 nejspis tim mysli jako dohral ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 GUN Showdown. Ten pribeh byl zajimavej a na PSP pomery to bylo zajimavy, pac to obsahovalo vic obsahu nez X360 verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Ja dohral vse,co jsem si stáhl,krom debilních her,ale první byla Naruto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Gwo,Gta vcs,Gangs of London. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 The Lord of the Rings : Tactics WipEout Pulse Tekken Dark Resurrection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Nfs:carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Tekken, Naruto, Naruto2 (Ještě asi 5 soubojů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Manhunt2-asi 3x hned po sebe..Som sa zazral xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Moje asi Ratchet and Clank: Size Matters, jsem dostal k PSP, ještě jsem byl bez flashe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 všechny nfs krome pro street the simpsons game gow gangs of london (moje první hra) pf : extreme justice loco roco 1,2 Gta tekken (nwm jestli se da dohrat ale mel sem ty videa) dalsi uz si nepamatuju :D EDIT:jeste Cod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 mno : NFS mmost wanted NFS Undercover NFS pro street FF: VII PF: extreme justice naruto naruto 2 a GTA (VCS a LCS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 NFS RIVALS....GOD OF WAR..vsetkych ostatnych 40 ISO hier mam rozhratych :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 the lord of the rings : Tacticswipeout pulse tekken dark resurrection no jde dohrat tekken-?? Jinak ja privni dohral gta vcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 NFS RIVALS....GOD OF WAR..vsetkych ostatnych 40 ISO hier mam rozhratych :wohow: OMG 40 her ? Co máš za paměťovku ? 15GB ?? PS. že si umíš vybrat, 40 her, já bych se nezmohl ani na 7 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 no jde dohrat tekken-?? Jinak ja privni dohral gta vcs JJ Tekken jde dohrát, a poznáš to tak že máš odemknutá všechna videa. PS. Samozřejmě si je nesmíš koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 1. Lego Indiana Jones, potom Lego Star Wars, SW:The Force Unleashed, Loco Roco 1/2...Medal of Honor a víc nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 no jde dohrat tekken-?? Jinak ja privni dohral gta vcs ccoooo? ty jsi dohral vcs? ale s cheatama...na 1000% ;) promin ale musel jsem to zverejnit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 U mě to byli NFS : Most Wanted 5-1-0 dohrál sem jí asi 3x, protože sem byl bez Flashe a neměl sem prachy na novou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Gangs of london!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ccoooo? ty jsi dohral vcs? ale s cheatama...na 1000% ;) promin ale musel jsem to zverejnit ;) no mne to je uplne jedno.. ja bez cheatu nehraju GTA ani na PC :roll::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 The Simpsons Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.