jakubgaluszka Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 čus chci si odtamtud objednat hru tak bych chtěl slyšet vaše názory na tenhle eshop maj to tam právě celkem dost levný tak nechci aby me podrazili... za jak dlouho mi to tak dojde nebude to poškozený atd...?respektive muzu jim verit?(platil bych na dobirku samozrejme) prostě sem anpište vaše názory dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martah Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 No jako multiklan je eSuba uplne nejlepsi v CR takze myslim, ze by si nekazili povest se spatnym e-shopem :ziped: asi bych se nebal si tam neco koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jj prave se mi zdalo divny ze je to tak levny :) ja moc zkusenosti s shopama nemam a ne ze bych veril vsemu ale kdyz furt slysym jak kazdy eshopy ''podrazej'' :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 v tom obchode sem si kupoval svýho první xboxe (je u nás ve městě) takže nezbývá než doporučit jinak esuba= surtep.cz EDIT:¨je to stejný obchod se podívej kde sídlí (kontakt) už se to tady někdy řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 co s tim surtep.cz?:) tam je to drazsi :) nebo o co jde:bash: nemáte ještě někdo nějaký zkušenosti? edit:sry za double Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Odin Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 par her sem si u nich objednal a kdykoliv chcu koupit dalsi hru tak jedine z toho shopu maj nejlevnejsi ceny 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 dobrej obchod..uz jsem odtamtud parkrat objednaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 jj taky sem objednaval, dobry zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokiuh Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Výborný eshop. Nemá předražené poštovné a hry chodí do druhého dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čus chci si odtamtud objednat hru tak bych chtěl slyšet vaše názory na tenhle eshop maj to tam právě celkem dost levný tak nechci aby me podrazili...
za jak dlouho mi to tak dojde nebude to poškozený atd...?respektive muzu jim verit?(platil bych na dobirku samozrejme)
prostě sem anpište vaše názory dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.