xetron Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Ahoj chci se zeptat jaka je idealni rychlost čtení karty aby se mi na ni nesekaly ani hry ani filmy prostě aby fakt jela Našel jsem třebas SanDisk s rychlosti čteni 6mb což mi příjde málo. ale byla levná. Jakou doporučujete 2GB nebo 4Gb kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Myslim ze 6mb ti bohate staci...:) A urcite si kup 4gb je to logicky kvuli kapacite karty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Jo ja myslel jakou značku doporučujete Je mi jasny že je lepši 4 Gb ale od jake značky a typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 No jako ja bych si urcite koupil 4 GBajtovou pac uz jednu mam a uz mi nestaci :D takze pro zacatek urcite 4 GB min nema cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Jo ja myslel jakou značku doporučujete Je mi jasny že je lepši 4 Gb ale od jake značky a typ Je tak sorry... Urcite si kup SanDisk cena/vykon...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anareus Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 SanDisky a minimalne 4gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 takže myslite že by mohla stačit i tato? http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106120&Search=Memory+stick+pro+duo+4GB&SearchType=1&SearchSubmit=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 takže myslite že by mohla stačit i tato? http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106120&Search=Memory+stick+pro+duo+4GB&SearchType=1&SearchSubmit=1 jj ta je v poho ja ji mam taky...:lol: Jenom doufej ze to nebude fake...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 myslim že v alfě fake karty mít nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 myslim že v alfě fake karty mít nebudou No tim si nemuzes byt jistej...ani to nemusi vedet...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 :lol: to by byl mazec. musim se poptat jestli tam někdo kupoval kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 :lol: to by byl mazec. No tak ale doopravdy to tak je klidne se muze stat ze to bude fake...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 no jo no Co nadělaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Já to mám dobry mne se nemuze stat , ze koupim fake ja si to muzu nejdriv otestovat a pak koupit.Sandisk bývá většinou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Ahoj chci se zeptat jaka je idealni rychlost čtení karty aby se mi na ni nesekaly ani hry ani filmy prostě aby fakt jela Našel jsem třebas SanDisk s rychlosti čteni 6mb což mi příjde málo. ale byla levná. Jakou doporučujete 2GB nebo 4Gb kartu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts