garlic Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Mam dotaz, kdyz se mi neco stane s mim ultrastarym boxem, poslu ho do reklamace, neni nejaka moznost, ze se mi vrati novy, treba s HDMI :D nebo tam maji stale ty stare a meni stary za stary..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Moznost je,ale podle mně mají ještě zásoby a ta šance je skoro 0,1%..................... Ale já dal reklamovat dvd a vymněnili mi ho za novou verzi,ale u xboxu ta tak nejspíše nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Ne , daji ti stary bez hdmi . Xbox s hdmi je jiny vyrobek , to nemuzou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
garlic
Mam dotaz, kdyz se mi neco stane s mim ultrastarym boxem, poslu ho do reklamace, neni nejaka moznost, ze se mi vrati novy, treba s HDMI :D nebo tam maji stale ty stare a meni stary za stary..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.