vosikac Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Hezký den Všem.:) Prosím o radu....při používání neoriginálních baterií.Dají se nabíjet klasickou nabíječkou 2000mA nebo se musí třeba přes PC?? Mám totiž dvě a prostě mi fungují jen pokud napojím psp na nabíječku.Po odpojení psp ihned zhasne.:cry::cry: Díííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Pres klasickou nabijecku. PSP Slim nebere neorig. baterie pro Fata. Celkove neorig. vydrzi mene, takze je klidne mozne, ze ti proste odesly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosikac Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Obě jsou údajně pro psp slim,jsou i tenké,bez speciálního krytu.Po napojení na nabíječku a zapnutí psp je indikátor baterie plný-jako nabytý-ale problikává...zmizí a zas se ukáže. Asi budu hold investovat do jedné originální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 dej tu baterku na topeni na pul hodiny. pak ju sundej, dej do psp a psp dej na nabijecku. Pokud se power dioda prepne ze zelene na oranzovou tak tu baterku rozchodils. pokud ne, flakni s ni do popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 flakni s ni do popelnice no tak do popelnice asi ne jinak ty neoriginální bat jak vidíš nic nevydrží kup si tuhle , někde se ještě prodává ta je origo a vydrží ranec a ještě jestli máš slima tak tu vyvýšenou krytku, kterou ice22222 možná ještě má a jestli jo tak ti nji určitě prodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Red_Bull_F1 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 no tak do popelnice asi ne jinak ty neoriginální bat jak vidíš nic nevydrží kup si tuhle , někde se ještě prodává ta je origo a vydrží ranec a ještě jestli máš slima tak tu vyvýšenou krytku, kterou ice22222 možná ještě má a jestli jo tak ti nji určitě prodá ahoj nasel jsem jich plno i an dealexrtreme mysliz ze to budou tzaky originaly bo sou to neoriginalni padelky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vosikac
Hezký den Všem.:)
Prosím o radu....při používání neoriginálních baterií.Dají se nabíjet klasickou nabíječkou 2000mA nebo se musí třeba přes PC?? Mám totiž dvě a prostě mi fungují jen pokud napojím psp na nabíječku.Po odpojení psp ihned zhasne.:cry::cry:
Díííky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts