marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Co myslíte je to dobrý telefon ? A řekňěte mi váš názor jestli si ho mám koupit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 no me by to taky zajimalo treba nejaky presny rozdily jestli na to jdou ty samy app jako na iphona atd a ne jenom reci ze to je china atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 hod sem nějaký informacce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 no me by to taky zajimalo treba nejaky presny rozdily jestli na to jdou ty samy app jako na iphona atd a ne jenom reci ze to je china atd Jo souhlasím s tebou ať sem někdo napíše kdo ten ScIphone má jestli v tom vidí nějaké nevýhody nebo jestli naopak nějaké výhody o proti Applu hod sem nějaký informacce ne?Tak informace si najde každý sám ale mě spíš zajímá kdo ten ScIphone má ať napíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Apple iPod/iPhone programy na to urcite nejedou. Par vyhod tam je, ma to treba radio. Ale ma to i spoustu nevyhod (napriklad nejde psat normalne prstem, ale je treba si vzit stylus) a myslim, ze to nepodporuje multitouch. reaoaQsfJiU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Je to fake jako kráva, to by Ti mělo jako odpověď stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Tak píšu ty informace o Apple Iphone vs. ScIphone: ScIphone: Stylový mobilní telefon s dotykovým displejem - Podpora 4 GSM frekvencí (Quadband): 850/900/1800/1900 MHz - Barevný LCD displej, plně dotykový, 3.2 palce - Pohybový senzor - možnost ovládání pomocí polohování telefonu - MP3 / MP4 přehrávač, vestavěné stereo reproduktory - FM rádio - Bluetooth 2.0, podpora A2DP - Duální telefon - slot na 2 x SIM - Java - Integrovaný fotoaparát 1.3MPx, autofokus, DV, nahrávání videa - Podpora MMS / GPRS / WAP 2.0 / eBook - Slot na paměťové karty Trans Flash, 1 GB karta je součástí - Hmotnost samotného telefonu: 95 gramů, tloušťka 11.5 mm - Vícejazyčné prostředí: Angličtina, Francouzština, Španělština, Portugalština, Italština, Němčina, Ruština - 1200 mAh nabíjecí lithiová baterie - Síťový adaptér - americká verze zásuvky, pro použití v Evropě nutná redukce (není součástí) Fotky: Apple iPhone 3G 16GB: Apple iPhone 3G je multimediální přístroj s operačním systémem Mac.OS. Apple iPhone v jednom zařízení nabízí několik přístrojů dohromady. Apple iPhone je totiž telefon, iPod a minipočítač se skvělým dotykovým displejem. Oproti své první verzi má Apple iPhone 3G navíc také GPS navigaci a podporuje sítě UMTS. * Apple iPhone je oficiálně prodáván bez české lokalizace. Rozměry: 115.5 x 62.1 x 12.3 mm, hmotnost: 133 g Sítě: GSM 850/900/1800/1900 MHz, HSDPA 850 / 1900 / 2100 MHz Operační systém: Mac OS X 10.4.8 Datové přenosy: GPRS třída 10, EDGE třída 10, HSDPA Připojení: Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 EDR, USB 2.0 Zprávy: SMS, MMS, Push E-mail Prohlížeč: HTML Safari Další funkce: Google Maps, Widgets, prohlížeč a editor fotografií Paměť: 16 GB sdílená flash paměť Displej: 3.5", dotykový, 16.7 milionů barev, 320 x 480 pixelů Fotoaparát: 2 megapixely (1600 x 1200 pixelů), video Navigace: integrovaný chip GPS s podporou A-GPS Hudba a video: aplikace iPod, vstup pro konektor 3.5 mm jack podporované formáty: AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIF, WAV Fotky: Jako já si myslím že koupit si ScIphone je asi pěkná blbost protože to má hodně nevýhod koukal jsem že člověk nemůže jít ani na youtube.com,nemůže psát rukou ale nejakým blbým zobátkem,nepodporuje to multitouch a spoustu dalších nevýhod. Tak asi nebudu blbej a koupim si radši Apple Iphone 3g a myslím si že trošku větší investice stojí za to.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No nekupoval by som.Urcite si prisetri a kup iPhone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No nekupoval by som.Urcite si prisetri a kup iPhone. Já si taky myslím ale ještě budu dlouho šetřit protože mám teď 4000Kč a Apple Iphone stojí tak kolem 10000Kč.:cry: ale to šetření stojí za to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No fak si rači našetři na Iphona.Za 7 litrů už ho máš,no i když možná ne xD.Tadyto bych fak nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 SciPhone - další nepovedená kopie iPhonu, stejně jako HiPhone, Samsung Omnia apod., Apple nenahradíš ... Našetři si na iPhone, já bych ti doporučil spíš 1G, nemá sice 3G a zabudovanou GPS, ale je z hliníku a je tenčí a lehčí, ..;) BTW, dá se sehnat za cca 6000 - 7000 Kč v dobrém stavu, a kdo říká že ne, tak neumí hledat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No fak si rači našetři na Iphona.Za 7 litrů už ho máš,no i když možná ne xD.Tadyto bych fak nekoupil. No kolem 10000kč mám iphona i s postou u nejakýho good shopu:) Ještě tak 3 měsíce si budu muset počkat než si našetřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já bych šáhl po nějakém balíčku s tarifem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No kolem 10000kč mám iphona i s postou u nejakýho good shopu:) Ještě tak 3 měsíce si budu muset počkat než si našetřím Promiň za off, ale je ti 13(profil), a dalších 6000 Kč našetříš za 3 měsíce ? To máš asi hodny rodiče, nebo prodáváš mařku :lol: .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 SciPhone - další nepovedená kopie iPhonu, stejně jako HiPhone, Samsung Omnia apod., Apple nenahradíš ...Našetři si na iPhone, já bych ti doporučil spíš 1G, nemá sice 3G a zabudovanou GPS, ale je z hliníku a je tenčí a lehčí, ..;) BTW, dá se sehnat za cca 6000 - 7000 Kč v dobrém stavu, a kdo říká že ne, tak neumí hledat ;) No o koupi Iphonu 1g taky uvažuji:D našel jsem i za 5000Kč Promiň za off, ale je ti 13(profil), a dalších 6000 Kč našetříš za 3 měsíce ? To máš asi hodny rodiče, nebo prodáváš mařku :lol: .. Já si totiž vydělávám s roznášením letáků a za ně mám za měsíc cca 2000Kč+kapesný tak si myslím že si vydělat na iphona můžu za ty 3 měsíce:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já si totiž vydělávám s roznášením letáků a za ně mám za měsíc cca 2000Kč+kapesný tak si myslím že si vydělat na iphona můžu za ty 3 měsíce:D Tak to mi tu práci taky dohoď ;) ... :spam::sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No roznáším od firmy TNT post tam se koukni na nějaké tel číslo a zavolej a oni ti řeknou jestli podle toho v jakym meste bydlis maji nejaky volny sektor ja roznáším 2 sektory a je to asi 600 kaslíků. Ale řeknu ti že je to práce na pytel zabere ti to čas celý odpoledne a prachy za tu dřinu nic moc jako teď se ti to zdá docela dost peněz 2000 za měsíc ale ono ti to omrzý. Ale blbý je že 13 lety si lepsí práci nesezenou. PS: Letáky roznáším 1,5 roku Myslíte že by byla dobrá volba Apple Ipod Touch ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já ho mam a nestěžuju si, je to pěkná hračka :D Když máš mobil, tak neni co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 iPod Touch je iPhone bez founu :lol: Jak psal ALIEN, když máš mobil, a nemáš PSP, iPod Touch se vyplatí ;) .. A jestli PSP máš, tak budeš mít něco podobného, s daleko lepším ovládáním a designem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Mobil mám a já bych si asi ten Iphone stejně jenom kvůli internetu,dotekový displej,přehrávání hudby. Tak si asi koupím ten Ipod touch. PSP mám ale stejně mi to prijde supr vecicka.A jak je to s tím internetem to se dá připojit jenom přes wifi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Jen pres wifi btw ja jeden prodavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Mobil mám a já bych si asi ten Iphone stejně jenom kvůli internetu,dotekový displej,přehrávání hudby. Tak si asi koupím ten Ipod touch. tak jestli mas mobil tak a staci ti tak si urcite kup Ipod touch..ja mam taky mobil a taky bych radsi chtel Touch nez Iphone(mam N95) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 pls.LOCK koupen Apple Ipod touch 8gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
begginer Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Co myslíte je to dobrý telefon ? A řekňěte mi váš názor jestli si ho mám koupit :) Ahoj,koupil jsem si tento china telefon na www.odklepnuto.cz za 2300kč včetně poštovného.Porovnávali jsme ho s originálním iphonem 3g a zjistili jsme,že kupovat iphon jsou akorát vyhozený peníze!Sciphon je sice napodobenina ale fakt dobrá napodobenina.Třeba iphon má problem s blutu což sciphon vpohodě zvládá.Sciphon mohu vřele doporučit!A ty recenze na něj jaký je to šmejd,píšou asi prodejci originálních iphonů!Proto píši pravdu, myslím že je zbytečné dávat za telefon 10000 a více,když se dá pořídit telefon stejných kvalit za pár korun.Píši svůj nestraný názor,nejsem prodejcem žádných telefonů,akorát bych uvítal link na češtinu do china sciphonu.Moc díky za link.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts