Skarjuu Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Už jste hráli? Jak se líbí? Pro info, jedná se o násilnou hru. Je zpracovaná celá černobíle a jen krev je červená. Zatím jsem hrál jen chvilku, ale vypadá to hodně dobře. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=2VEg_AMmh64 Citovat
mafo Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2009 Potrebujem poradit hrajem prvy level zabijam a zabijam ale dalej sa cez plot s dverami nedostanem hral to tu uz niekto.Ty chlapici stale do nekonecna vyskakuju s okien uz ma boly ruka zo zabijania.co mam robit Citovat
jaxy Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2009 Musis se naucit figle, ktere ti radi vpravo nahore ten chlap. Prvni kolo je vlastne takovy trenink, pak uz hrajes normalne... Citovat
Negotiator Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 tak se pochlubte, na jakem firmwaru to jde a na jakem to nejde......pripadne cipy, se kterymi jsou problemy. Treba na Wasabi.rev.3 mi verze, kterou jsem postnul v downloadech nejede (firm. 3.4) Citovat
jaxy Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 Na 3.3.E mne jela jak verze NTSC, ta ale jen pres GeckoOS, tak verze PAL. Mam wiikey 1.9.s Citovat
mafo Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 Jo dik za radu pochopil som.Mam D2E chip na zaciatku po vlozeny CD ziadalo update. Citovat
Skarjuu Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 Jede mi to přes WiiGator, firmare 3.2E a softhack. Citovat
Negotiator Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 tak jsem stahnul jeste jinou verzi a stejny problem....kua, co delam spatne? Vlozim hru, zapnu a jedine, ceho se dockam, je, ze mi zcerna obrazovka a vypne mi to wiimote....jedine, co mohu udelat je vypnout konzoli (bud vytahnout zastrcku nebo podrzet tlacitko zapnout). Jestli nekdo vi, co s tim, at poradi....dekuji Citovat
Skarjuu Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 23, 2009 Nevím jak přesně je to u chipované konzole. Možná by mohlo pomoct vyzkoušet to spustit přes nějaký loader, GeckoOS, Wiigator. Na různých fórech lidé řeší stejný problém a toto většinou pomůže. Citovat
jaxy Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2009 Presne tak, pokud mas cip a ty ho mas, nemusis teda shanet original Zeldu, nahraj si loader a vse ti pobezi... Citovat
mafo Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 prosba prosim niekoho kdo to dohral mozte niekde upnut savy na pal verziu na celom internete je len jeden sav ale na USA verziu dam vsetky kredity pripadne poslat moc krat dik Citovat
Negotiator Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 tak po updatu na verzi 4.0E jsem tyto hry rozjel bez loaderu uplne normalne......otazka je, jak budu resit nektere ostatni veci s timto firmwarem:cheesygrin: i kdyz na ty ostatni veci mam vlastne PC Citovat
mafo Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Este raz prosim o upload na tuto hru dakujem Citovat
Negotiator Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 dal jsem jeste jine linky do postu s touto hrou (v downloads) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.