Nabuchadnezar Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Kdo co ví a mohl by mi říct/poradit ohledně souboru THM ? Jak přesně vzniká a jak bych ho mohl nahradit nebo nějak zkonvertovat z jiného obrázku ? Děkuju předem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Už dobrý, už vím. Jen to jen prachsprostý jpeg obrázek s přejmenovanou příponou na THM. Tak stejně děkuju a tenhle příspěvek klidně smažte .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Tak tedy ještě jeden dotaz. Jak nebo v čem můžu změnit název v MP4 formátu? Nemyslím název souboru ale název videa, co se zobrazuje v PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 pokud mas cfw tak si to video pojmenuj jak chces a pak vloz do root:\VIDEO a pojede to..nebo by do slo treba jeste pres pspmoviemaker... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 chceš říct že to nemusím mít pod názvem "M4V00002.mp4" atd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 jj nemusis to mit pod tim nazvem, staci v ty slozce video ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nabuchadnezar Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Tak to je luxusní, to jsem nevěděl díky moc. A ještě jedna podotázečka...můžu mít v sekci video taky podsložky jako u audia? Protože jsem to zkoušel a nějak mi to tu složku nezobrazilo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ne pokud vim tak to nemuzes...mozna na to exituje nejaky hb, ale pochybuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nabuchadnezar
Kdo co ví a mohl by mi říct/poradit ohledně souboru THM ? Jak přesně vzniká a jak bych ho mohl nahradit nebo nějak zkonvertovat z jiného obrázku ? Děkuju předem :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts