Nabuchadnezar Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Kdo co ví a mohl by mi říct/poradit ohledně souboru THM ? Jak přesně vzniká a jak bych ho mohl nahradit nebo nějak zkonvertovat z jiného obrázku ? Děkuju předem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nabuchadnezar Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 Už dobrý, už vím. Jen to jen prachsprostý jpeg obrázek s přejmenovanou příponou na THM. Tak stejně děkuju a tenhle příspěvek klidně smažte .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nabuchadnezar Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 Tak tedy ještě jeden dotaz. Jak nebo v čem můžu změnit název v MP4 formátu? Nemyslím název souboru ale název videa, co se zobrazuje v PSP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fuckp Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 pokud mas cfw tak si to video pojmenuj jak chces a pak vloz do root:\VIDEO a pojede to..nebo by do slo treba jeste pres pspmoviemaker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nabuchadnezar Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 chceš říct že to nemusím mít pod názvem "M4V00002.mp4" atd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fuckp Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 jj nemusis to mit pod tim nazvem, staci v ty slozce video ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nabuchadnezar Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 Tak to je luxusní, to jsem nevěděl díky moc. A ještě jedna podotázečka...můžu mít v sekci video taky podsložky jako u audia? Protože jsem to zkoušel a nějak mi to tu složku nezobrazilo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fuckp Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 ne pokud vim tak to nemuzes...mozna na to exituje nejaky hb, ale pochybuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Nabuchadnezar
Kdo co ví a mohl by mi říct/poradit ohledně souboru THM ? Jak přesně vzniká a jak bych ho mohl nahradit nebo nějak zkonvertovat z jiného obrázku ? Děkuju předem :)
7 answers to this question
Recommended Posts