Gulin Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Dobrý den chci se zeptat proc me nejdou filmy, kdyz nahraju jeden jde to, nahraju druhy a ten druhy uz nejde a napise to Corrupted data u toho druheho, atak je to i kdyz kopiruju 3 a vic. Mám psp 3000 a firmware 5.02. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 nekopirujes do spatny slozky? ... vsechny filmy se nedavaji do stejny slozky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Svoje vlastní ti nejdou nebo z fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 zkus film, ktery uz mas v psp stahnout do pc, prejmenovat, a zas dat do psp. pokud to pojede, tak akorat kopirujes filmy do psp, ktere maji rozliseni jen pro CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 OFW neprelouska kodek AVC, ve kterem je vetsina filmu na foru (teda myslim :D). Takze si ty filmy prekopej do kodeku MP4-SP a melo by to jit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 kamos ma 3004 a z mi ms0 mu normalne filmy jeli... vsechny byly ve slozce VIDEO odsad z fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 kamos ma 3004 a z mi ms0 mu normalne filmy jeli... vsechny byly ve slozce VIDEO odsad z fora Tak to mu nevěřím.Všechny filmy mu jet nemůžou když nemá CFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Tak to mu nevěřím.Všechny filmy mu jet nemůžou když nemá CFW. zrovna sem nemel zadny filmy v mp_root takze nwm esli by mu tyhle jeli ale ty ze slozky video normalne slapaly... muzu dyztak zejtra nahrat a upnout video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 zrovna sem nemel zadny filmy v mp_root takze nwm esli by mu tyhle jeli ale ty ze slozky video normalne slapaly... muzu dyztak zejtra nahrat a upnout video Tak to nechápu.Měl jsme taky ofika FW a nejelo mi odtud nic.:?Nevíš jaké má FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Videa ze slozky VIDEO jedou samozrejme na vsech PSP. Protoze do slozky VIDEO se davaji jen videa v kodeky mpeg4. Filmy/videa v kodeku AVC se prave davaji do mp_root - tyto videa OFW prehrat neumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Videa ze slozky VIDEO jedou samozrejme na vsech PSP. Protoze do slozky VIDEO se davaji jen videa v kodeky mpeg4. Filmy/videa v kodeku AVC se prave davaji do mp_root - tyto videa OFW prehrat neumi. a filmy ze slozky VIDEO jsou teda klasickej mpeg4 format???zadny pridavny codeky tam uz nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 nemely by byt. Bezne konvertory prevadi bud do mpeg4, anebo do AVC. AVC se obecne hazou do mp_root a mpeg4 do VIDEO, pricemz jen CFW umi prehravat AVC videa. .. pak umi nejake motion jpeg apod. proprietarni formaty, ale ty snad nikdo bezne nepouziva :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gulin Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 OFW neprelouska kodek AVC, ve kterem je vetsina filmu na foru (teda myslim :D). Takze si ty filmy prekopej do kodeku MP4-SP a melo by to jit. A reknes mi prosim nejaky program na to...ja mam xvid4psp a kde to tam je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 A reknes mi prosim nejaky program na to...ja mam xvid4psp a kde to tam je??? proste sosej filmy s nazvem filmu a ne s nazvem: M1AQ021 nebo jak to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gulin Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Tak už sem na to prisel koupil jsem dalsi jinou kartu a tam to jide tak to je asi FAKE karta na ktere to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gulin
Dobrý den chci se zeptat proc me nejdou filmy, kdyz nahraju jeden jde to, nahraju druhy a ten druhy uz nejde a napise to Corrupted data u toho druheho, atak je to i kdyz kopiruju 3 a vic. Mám psp 3000 a firmware 5.02. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts