jakubgaluszka Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 chci se zeptat(uz se tu na to mozna nekdo ptal pardon) je to vazne spatny kdyz nemam hdd?myslim tim vykreslovani textur atak.... nebo je to v pohode dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja nepoznal rozdil ale nevim jestli to plati u vsech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Pokud si to nainstaluješ na HDD tak je to velký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poon Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja nemam hdd a nekdy kdyz te honej benga a ty nevydis ani zem natoz kam jedes tak to je sila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 vylozene spatny to neni... ale je lepsi to mit na hdd kuli jiz zminenemu dokreslovani textur apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja nemam hdd a nekdy kdyz te honej benga a ty nevydis ani zem natoz kam jedes tak to je sila :D to az tolik jo:cry:má to cenu kupovat?je častý to vypadávání textur? tak co jsem koukal na YT tak lidi kterym se to nevykresluje tak maj po vetsinou neoriginaly....tak asi s originalkou to neni tak ''zhavy''ne?nebo se to nevykresluje stejne jak s palenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Ja jsem hral gta4 bez hdd,a jelo uplne v pohode,textury jak maji byt.. Z originalky samozrejme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 to az tolik jo:cry:má to cenu kupovat?je častý to vypadávání textur?tak co jsem koukal na YT tak lidi kterym se to nevykresluje tak maj po vetsinou neoriginaly....tak asi s originalkou to neni tak ''zhavy''ne?nebo se to nevykresluje stejne jak s palenou? Kámoš ma taky GTAIV a ma neoriginal když jede rychle v autě tak se mu nezobrazuje okolí atd,já mám original taky bez hdd a vše u poho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Já mám origo GTA IV nainstalované na HDD a textury jsou okamžitě vykreslené a ani žádné záseky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Ja myslim,ze problem je tenhle: to gta4 je docela na hranici vykonu xboxu co se tyce narocnosti na prenos dat. Dejme tomu,ze ma nacist za 1 sekundu napr.1mb textur,tak u neposkrabaneho orig dvd to tak je a textury jsou v poradku. Ale u palenky nebo u poskrabaneho media to trva treba 2 sekundy,a tedy tu prvni sekundu tam ta textura neni a doskoci az za chvilku. Teda mozna je to blbost,ale mi to prijde logicke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
chci se zeptat(uz se tu na to mozna nekdo ptal pardon)
je to vazne spatny kdyz nemam hdd?myslim tim vykreslovani textur atak....
nebo je to v pohode
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.