emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ahoj všichni jelikož miluji gráfky rozhodl jsem se založit tuto soutěž. očekávání: chci vědět váš názor a chci zjistit koho z vás toto umění také zajímá pravidla!!!: soutěžící může poslat 1- 10 gráfků musejí být na papíře s vaším tagem ( pospisem ) musí to být vaše tvorba nesmíte hodnotit sami sebe bylo by vhodné napsat co tam stojí za slova... výhra: ten kdo bude zvolen jako nejlepší umělec:P dostane credits od toho kdo bude chtít dát( ale o to tady nejde že?:D ) kresby uploaduj te kam chcete... hlasování: jelikož nwm jak založit hlasováni tak jen napište hlasuju pro uživatle a jeho nick přesně za týden spočítám hlasy a vyhlásím vítěze... EDIT: jakékoliv urážky nebo zesměšnování autorových kreseb budu hlásit tak se pls ovládejte:D váš názor jde vyjádřit i slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 takze ja zacnu:D http://img410.imageshack.us/gal.php?g=dsc01449.jpg slova: miluju te( pro moji ex) ,gymplot, jes, skillet, narchi,mishka( moje mlada) supoa, cash,misha( po druhy) ajulka( moje ex) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Omg předtím jsem něco kreslil.Pohledám, ale dělal jsem to v 12 letech nebo nějak tak.Tak se moc nesmějte pls.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 HLASOVÁNÍ: Nástroje témat->Přidat hlasování-> tam si to navolíš-> submot new poll EDIT: jinak zkusim něco vytvořit a když to povede upnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.