92speedx92 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Koukal jsem ze tu mel nekdo podobny problem ale s iphonem , mam toucha 2g , jailbreaknul sem si ho , ale jednoho dne mi z neho pulka veci zmizela a nefungovali zadny aplikace , tak jsem to restoroval jailbreaknul a zase kazda aplikace kterou sem spustil tak mi zasebspadla , nevite nekdo jak na to ?? zkousel sem to asi 3x restorovat a furt to nejde , pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já mám podobnej problém a nechci zakládat další topic, mám iPhone 2g a při připojení do iTunes mi napíše že je špatná sim a když odemknu iPhone tak mi samo začne volat na Záchranku a když dám konec,tak se restartuje... Sry že sem to sem napsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 kdybys umel cist anglicky, tak tam mas : slide to emergency - tzn. zavolani zachranky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Me stacilo resetnout iPhone nebo nekdy připojit do nabiječky nebo k iTunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 takze koukam ze nikoho nic nenapada , no nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 pokud ti to robí blbosti i po JB, tak je to vada iPhone .. doporučil bych to připojit k iTunes, ten by to měl poznat, a dát na to Restore oficialním Firewarem ,,. pokud to ani pak nebude fungovat správně, reklamace .. po restore JB nezjistěj, navíc když tam nepůjdeš s nakousnutym ananasem místo loga tak to ani nebudou zjištovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 tak to sem taky premejslel nad reklamaci a vym ze po restore na to neprijdou , jen sem se chtel zeptat jestli s tim nekdo taky nema problemy a popripade kdyz mel a jak je vyresil , reklamace by byla jako posledni moznost , ted jsem zjistil ze mi jdou vsechny aplikace ktere jsem budto stahnul z kompu do ipoda nebo ipodem stahnul z ipa.smajl.eu , takze nejdou jenom originalne stahnuty , tak ted mi to hlava opravdu nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jen abych se ujistil, žkusil si opravdu čistý Restore, oficiálním firmwarem, z DFU módu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 jo........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.