92speedx92 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Koukal jsem ze tu mel nekdo podobny problem ale s iphonem , mam toucha 2g , jailbreaknul sem si ho , ale jednoho dne mi z neho pulka veci zmizela a nefungovali zadny aplikace , tak jsem to restoroval jailbreaknul a zase kazda aplikace kterou sem spustil tak mi zasebspadla , nevite nekdo jak na to ?? zkousel sem to asi 3x restorovat a furt to nejde , pls poradte Citovat
MicHi1468622636 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Já mám podobnej problém a nechci zakládat další topic, mám iPhone 2g a při připojení do iTunes mi napíše že je špatná sim a když odemknu iPhone tak mi samo začne volat na Záchranku a když dám konec,tak se restartuje... Sry že sem to sem napsal... Citovat
au! Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 kdybys umel cist anglicky, tak tam mas : slide to emergency - tzn. zavolani zachranky.. Citovat
Robinecek Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 Me stacilo resetnout iPhone nebo nekdy připojit do nabiječky nebo k iTunes Citovat
92speedx92 Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 16, 2009 takze koukam ze nikoho nic nenapada , no nevim Citovat
Maximus-CZ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2009 pokud ti to robí blbosti i po JB, tak je to vada iPhone .. doporučil bych to připojit k iTunes, ten by to měl poznat, a dát na to Restore oficialním Firewarem ,,. pokud to ani pak nebude fungovat správně, reklamace .. po restore JB nezjistěj, navíc když tam nepůjdeš s nakousnutym ananasem místo loga tak to ani nebudou zjištovat:-) Citovat
92speedx92 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 tak to sem taky premejslel nad reklamaci a vym ze po restore na to neprijdou , jen sem se chtel zeptat jestli s tim nekdo taky nema problemy a popripade kdyz mel a jak je vyresil , reklamace by byla jako posledni moznost , ted jsem zjistil ze mi jdou vsechny aplikace ktere jsem budto stahnul z kompu do ipoda nebo ipodem stahnul z ipa.smajl.eu , takze nejdou jenom originalne stahnuty , tak ted mi to hlava opravdu nebere Citovat
Maximus-CZ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 jen abych se ujistil, žkusil si opravdu čistý Restore, oficiálním firmwarem, z DFU módu? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.