Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejede mi vubec nic

92speedx92

Recommended Posts

Koukal jsem ze tu mel nekdo podobny problem ale s iphonem , mam toucha 2g , jailbreaknul sem si ho , ale jednoho dne mi z neho pulka veci zmizela a nefungovali zadny aplikace , tak jsem to restoroval jailbreaknul a zase kazda aplikace kterou sem spustil tak mi zasebspadla , nevite nekdo jak na to ?? zkousel sem to asi 3x restorovat a furt to nejde , pls poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám podobnej problém a nechci zakládat další topic, mám iPhone 2g a při připojení do iTunes mi napíše že je špatná sim a když odemknu iPhone tak mi samo začne volat na Záchranku a když dám konec,tak se restartuje... Sry že sem to sem napsal...

Odkaz ke komentáři

pokud ti to robí blbosti i po JB, tak je to vada iPhone .. doporučil bych to připojit k iTunes, ten by to měl poznat, a dát na to Restore oficialním Firewarem ,,. pokud to ani pak nebude fungovat správně, reklamace .. po restore JB nezjistěj, navíc když tam nepůjdeš s nakousnutym ananasem místo loga tak to ani nebudou zjištovat:-)

Odkaz ke komentáři

tak to sem taky premejslel nad reklamaci a vym ze po restore na to neprijdou , jen sem se chtel zeptat jestli s tim nekdo taky nema problemy a popripade kdyz mel a jak je vyresil , reklamace by byla jako posledni moznost ,

ted jsem zjistil ze mi jdou vsechny aplikace ktere jsem budto stahnul z kompu do ipoda nebo ipodem stahnul z ipa.smajl.eu , takze nejdou jenom originalne stahnuty , tak ted mi to hlava opravdu nebere

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu