Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mam problem s reklamaci

Fenix1468622475

Recommended Posts

vlastnim mobilni telefon 6288 a tedka me zacal zlobit dislpay ...dal sem ho na reklamacku a zacaloval 1250kc ... telefon fungoval asi 14 a stalo se to samy prehrali me fw a tvrdily ze mam na pametove karte vir a ze dalsi reklamaci neuznaj s podobnym problemem... tak sem si telefon odnesl domu a podvou dnech opet stejny problem s displayem ... a to byl telefon bez pametovky takze si myslym ze s tou kartou to byl kec ... Chtel bych radu co stim mam delat odnest jim to na reklamacku ale co kdyz to neuznaj .... na jak dlouho se vztahuje reklamacni rad po oprave (na jak dlouho mam narok na vyzadovat se reklamace ) podle Ceske obchodni ispekce ... jestli mi nekdo poda dobrej argumebt se kterym na nej muzu jit dam thk a treba i nejakej kredit ale nepiste sem blbosti za to nic nedostanete :D

-telefon uz je 3roky starej takze na nej reklamace nevztahuje ale zajima me reklamace po oprave telefonu (zaruka na praci technika jestli je to mesic .dva a nebo pul roku :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak za 1. v servisech na mobily HROZNE kecaj...delaj z lidi debile protoze tomu nerozumej....vir mit nemuzes pac mas mobil bez OS...a i kdyby si mel..OS a vir..tak zadnej vir nedela to ze ti nejde display...a za 2. jestli mas uctenku a do 2.dne se to rozbije..a meli by zase kecy ze zadna oprava nebude...tak bych volal na obchodni inspekci...hezky bych jim rek kdy si dame sraz...a oni by tam radi zasli..co ja vim tak vseobecne je zaruka 3 mesice...hlavne se nenech obechcat:)....jinak uz sem reklamoval fakt ranec mobilu:D...a vim jaky sou to ku*vy a vymlouvaj se

to au!: SE asi tezko 6288 je Nokia:)

Odkaz ke komentáři

Jde o to, jakou si uzavřel smlouvu. Můžeš uzavřít kupní anebo smlovu o dílo. Většinou tyhle opravy jsou smlouvy o dílo a na ty se vztahuje pouze 3 měsíční záruka. Kdyby Ti například dali do mobilu novej display, tak se na něj vztahuje 24 měsíční záruka a na samotnou montáž 3 měsíční. Myslím, že na ten tvůj případ se vztahuje ta 3 měsíční záruka. Tu záruku máš na ten firmware. Pokud bude chyba někde jinde, tak tu opravu budeš muset zaplatit. :( Ale to nic nemění na tom, že za 1250,- jsou to vydřiduši!

Odkaz ke komentáři

Takze to tam jdu predat znova na reklamaci... myslim ze by sme to mohli uzavrit... jo a jeste dneska dam vedet jak to dopadlo

jj dej...

to piggy:no ani moc neni¨...display na tenhle mobil sezenes za 800 a vejs...a to je nejnizsi cena normal obchodu....da se sehnat levnejs...ale uz vidim jak se koukaj po aukru a obvolavaj znamy aby to bylo levny....a + este prace...taky sem naletel...mel sem na N95 rozbitej fotak..oprava za 1000 a za tejden sem nasel inzerat na novej za 500+100 za praci:cheesygrin:no co tak snad ti to vyjde:)

Odkaz ke komentáři

Tak me tu reklamaci neuznali prej se tyka jen opravy displaye (zapomel na to ze sem mu to tam dal po treti a dvakrat z toho prehrali firnmware )... a kdyz sem mu rek ze ta vymena display byla zbytecna... tak argumentoval tim ze byl prasklej coz neni pravda ted se na nej koukam...

Pak sem se zeptal na to jestli neni zaoxidovanej nejakej kontakt ... co mi odpovedel bylo to ze kdyby byl tak ze by stim stejne nic neudelali a jedina vec co by sle je prej vymenit celou desku.... coz se mi zda jako holej nesmysl.... tak co myslite... dat to do jineho servisu kde sou schopnejsi technici... Dal sem to opravit sem coz je jedna z nejvetsich prodejen v okoli : http://www.ktl.cz/index3.html

Odkaz ke komentáři

Jo, ale to už se ti vyplatí koupit celej telefon použitej, protože deska teď nová stojí víc než telefon a navíc jí seženeš jen v autorizovaných servisech Nokia... Skuz zajít do Nokie(autorizovaný servis) a měli by ti to ještě na záruku uznat, když jsou v tamté prodejně úplně retardovaný... Já jsem například šel do GSMobile v Praze, vyměnili mi základovku za 3 dny a nic jsem neplatil(ale cýhoda v tom že temtop segvis spolupracuje s T-mobile, kde jsem měl záruku) Takže prostě Autorizovanej servis nokie a měli by ti to uznat...

Odkaz ke komentáři

Jo, ale to už se ti vyplatí koupit celej telefon použitej, protože deska teď nová stojí víc než telefon a navíc jí seženeš jen v autorizovaných servisech Nokia... Skuz zajít do Nokie(autorizovaný servis) a měli by ti to ještě na záruku uznat, když jsou v tamté prodejně úplně retardovaný... Já jsem například šel do GSMobile v Praze, vyměnili mi základovku za 3 dny a nic jsem neplatil(ale cýhoda v tom že temtop segvis spolupracuje s T-mobile, kde jsem měl záruku) Takže prostě Autorizovanej servis nokie a měli by ti to uznat...

no tak to nevim..jestli nemas zaruku uz zadnou na nic...ani na telefon...ani od t-mobile(coze se mi zda divny 2 zaruky:D...tak do autorizovanyho servisu ani nechod...je to tam leda este drazsi...jinak takhle se asi nic udelat neda...ja bych neodesel dokavad bych nemel mobil OK nebo na servisu...protoze vymejslet si naky kraviny...ok at si vymejslej...ale display kterej nejde zase 14 dni zase...to se jako prodavaj display na dny bo co:cheesygrin: no jo snad ti to nak vyjde...

BTW.co ti to presne dela...jinak na Nokie si muzes nahrat FW sam..staci na to kabel a net:)a neni to zadny smecko:Dje to normalne na strankach nokia.....hned to sem hodim..

http://www.nokia.cz/A4446232?6288

Odkaz ke komentáři

no tak to nevim..jestli nemas zaruku uz zadnou na nic...ani na telefon...ani od t-mobile(coze se mi zda divny 2 zaruky:D...tak do autorizovanyho servisu ani nechod...je to tam leda este drazsi...jinak takhle se asi nic udelat neda...ja bych neodesel dokavad bych nemel mobil OK nebo na servisu...protoze vymejslet si naky kraviny...ok at si vymejslej...ale display kterej nejde zase 14 dni zase...to se jako prodavaj display na dny bo co:cheesygrin: no jo snad ti to nak vyjde...

BTW.co ti to presne dela...jinak na Nokie si muzes nahrat FW sam..staci na to kabel a net:)a neni to zadny smecko:Dje to normalne na strankach nokia.....hned to sem hodim..

http://www.nokia.cz/A4446232?6288

co mi dela kdyz zapnu telefon rozblika se display a po pul minute se vypne ani se nesnazi najet ... na displeji se objevujou ruzne blbosti jako by nevedel co ma zrovna zobrazit... snad to tou deskou nebude... nechtel bych vihodit telefon za ktreje sem dal 11k pred 2rokama :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu