kokotkeke Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2009 cawes...potrebuju help s timhle..,mam dsst a chci vedet jak primo ve hre nastavit to...ze kdyz vejdu do travy tak tam najdu pokemona ktereho chci..-.napriklad charmander....jak to udelat.... nechci to pre pc progran pokesave
0 sysasysa Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2009 na cheats.gbatemp.net si stáhni poslední cheat databázi a tam na to něco najdeš. Ale rhu si timhle uplně zkazíš. O dost lepší je odemknout si WFC trade center a vyměnit ho s někym. Já takhle získal všechny startery ze všech generací.
0 kokotkeke Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 sysasysa napsal: na cheats.gbatemp.net si stáhni poslední cheat databázi a tam na to něco najdeš. Ale rhu si timhle uplně zkazíš. O dost lepší je odemknout si WFC trade center a vyměnit ho s někym. Já takhle získal všechny startery ze všech generací. ale ja nemam s kym....u nas nema nintendo nikdo....a jak to myslis odemknout trade center
0 sysasysa Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2009 Postupně dál ve hře se ti v Jubbilifu (myslim) otevře budova ve který můžeš měnit pokémony s náhodnejma lidma ze světa kteří si tam dali svoje a každej chce jinýho pokémona. Vyměňujou se přes Wifi Connection, a Pokémonů je tam dost. Hlavně je podporavá výměna mezi verzema, takže vlastnim i pár Japosnkejch Pokémonů. Jestli chceš dalšíá info, tak mrkni na http://serebii.net/diamondpearl/wifi.shtml
0 kokotkeke Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2009 sysasysa napsal: Postupně dál ve hře se ti v Jubbilifu (myslim) otevře budova ve který můžeš měnit pokémony s náhodnejma lidma ze světa kteří si tam dali svoje a každej chce jinýho pokémona. Vyměňujou se přes Wifi Connection, a Pokémonů je tam dost. Hlavně je podporavá výměna mezi verzema, takže vlastnim i pár Japosnkejch Pokémonů. Jestli chceš dalšíá info, tak mrkni na http://serebii.net/diamondpearl/wifi.shtml takze jak si to odemknu tak muzu vymenovat pokemony jen tak s pocitacem???nebo k tomu musi byt nekdo druhy...
0 jedy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2009 Ne, vyměnuješ s živými hráči přes internet. Ovšem ti hráči jsou z celého světa, takže klidně japonci, američani, angličani, němci, cokoliv. ( Hru nemám, jen jsem to tak pochopil :) )
0 kokotkeke Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2009 jedy napsal: Ne, vyměnuješ s živými hráči přes internet. Ovšem ti hráči jsou z celého světa, takže klidně japonci, američani, angličani, němci, cokoliv. ( Hru nemám, jen jsem to tak pochopil :) ) jak pres internet....
0 sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2009 Přes přiopjení Wifi na internet. Vysvětlil sem do druhýho topicu. Jukni tam.
Otázka
kokotkeke
cawes...potrebuju help s timhle..,mam dsst a chci vedet jak primo ve hre nastavit to...ze kdyz vejdu do travy tak tam najdu pokemona ktereho chci..-.napriklad charmander....jak to udelat....
nechci to pre pc progran pokesave
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts