lips Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 kdyz propojim ps3 s lcd kdl 40v4000 hdmi kabelem a lcd s receiverem optickym kabelem pujd mi z ps3 zvuk 5.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ano, měl by jít zvuk v 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xilla001 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Půjde a může to být dokonce i DTS, jen to musíš v patřičné kolonce u nastavení zvuku zaškrtnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jj stačí nastavit v PS3, že má jít i audio skrz hdmi... mělo by ale být nastaveno dafaultně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xilla001 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 jj stačí nastavit v PS3, že má jít i audio skrz hdmi... mělo by ale být nastaveno dafaultně To je trochu blábol ne? Chce to přes optický kabel, tak snad nebude nastavovat HDMI, ale nastaví právě ten optický kabel. Tak to mám třeba já. Moc domácích kin zatím na vstup zvuku z HDMI stavěných není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 xilla rybak jen chtěl informovat ty co nečtou manuál o tom že pokud je zvuk nastaven na default třeba resetem konzole funguje ze všech výstupů paralelně, pokud ale zvolíš manuálně nějaký výstup, pojede zvuk jen z něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lips
kdyz propojim ps3 s lcd kdl 40v4000 hdmi kabelem a lcd s receiverem optickym kabelem pujd mi z ps3 zvuk 5.1?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.