kahan Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 zdarvm pootřeboval bych poradit mam kabel s-video crard a obraz je pořad černobly nekdě jsem četl že jse nkde musi nastavit norma z ntsc na pal. mam xp a nikde jsem to nenašel. mam nainstaslovane nove ovladače na grafě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ten kabel sem mel taky ... pucil sem to kamosoj at si ho zkusi a slo mu to taky cernobile ... nedavno me psal ze to konecne rozchodil prej stacil reset pc a obraz ma jak vino :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahan Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 dik ale reset jsem skouešel už vickrat ale pořad nic pls help!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Tady si prepni na 50 hz a melo by to byt ok . http://img10.imageshack.us/img10/168/beznzvuh.png Pokud mas na nastaveni grafarny nejaky externi program tak to udelej v nem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr000 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Typnul bych si nepřepnutí do RGB - některé TV mají 2 vstupy na scart a z toho jenom jeden je RGB (barva), nebo pokud je 1 scart vstup na TV tak na dálkovým ovladači zkus stisknout např: AV1 = scart vstup, několikrát, než se TV přepne do RGB (barvy). Pokud budeš mít pruhy přes obrazovku, tak vytáhni kabel od antény z TV. No snad jsem to nepopletl, dělal jsem to už před x lety :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.