rijak Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 zdravim, dnes jsem obvolal par nejvetsich obchodu(JRC, Playcentrum, Gamehouse..) a Jaspera zatim nikde nemaji a ani netusi, kdy dorazi...nevite nekdo o, nejlip kamennym obchode, kde ho maji skladem? O "prodejher.cz" vim, ale zajem fakt nemam... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zkus hrejte.cz Prodavaji i s flashem... Maji tu v bazaru i topik oznaceny jako dulezite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jj, thx.. napadlo me to az ted..kupoval jsem tam svuj prvni xbox..a spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Uz ho maj na hrejte.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garlic Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 maji ho nekde v praze, kde ho rovnou flashnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradsystem Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 mediamarkt dresden, cena 159e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melias Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Určitě doporučuju hrejte.cz¨V neděli o půlnoci jsem objednal, v pondělí ráno mi objednávku vyřídil a dnes v úterý už mastim. Jinak ho tam mají skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.