adiZ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zdravím ;) Celkem uvažuji o prodeji PSP a koupi iPodu Touch. Proto mám pár otázek. Nemyslete si, že neumím hledat, pročetl jsem si FAQ, ale nikde není stručná a přesná odpověď na to, co chci vědět. Takže : 1.Co všechno nemá iPod Touch oproti iPhonu ? 2.Slyšel jsem , že iPod Touch = iPhone bez telefonu, je to tak úplně pravda ? 3.Vyplatí se koupě iPodu Touch, když mám PSP,nebo mám PSP prodat a koupit iPod Touch,vím,že srovnávám jabka s hruškama,ale v čem jsou výhody iPodu Touch oproti PSP ? 4. Jakou generaci iPodu Touch byste mi doporučili, a kde seženu nejlevněji (pokud možno nový) ? Díky všem za odpovědi, a prosím :nospam:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Kdyz mas psp,tak ipoda az tolik nepotrbujes, doporucil bych ti ipod touch 1.generace, oproti druhy ma navic akorat reproduktor a je trosu tenci. Navic na 2.generaci jestw nejde 100% jailbreak. Omluvte pls hacky a carky, jsem tu ma ipodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 1.s iPodem asi tezko volas :D nevim jesi to ma fotak... ale volani to je ten nej. rozdil :) 2. de se to tak rict ale kdyz hledas na netu najdes :) co ma a nema atd... 3.nesrovnavas jabka s hruskama ale jabko se sonym, iPod, nema pametovky ale ma vlastni pamet ktera ti na hudbu urcite stacit bude, dotykovej dysplej, nekomu vyhovuje nekomu ne :) taky se da najit srovnani :) 4. o touchu moc nevim jelikoz mam iPhone :) takze nevim jaky tam sou generace :D ale prej uz je JB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 kdyz ipod touch urcite 2G ma navic reprak a co je podstatna vec Bluetooth...a kdyz uz je ted ten program na posilani pres nej tak uz se to hodi...fotak ipod touch nema..ale psp taky ne tak ti chybet nebude:)jinak rozdil jak uz psal nahore nejde srovnavat...ale co ja vidim touch-dotykac a hry ovladany akcelerometrem psp-lepsi grafika her lepsi display hodi se vic na filmy vic nevim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jde hodne o to jestli chces hodne hrat hry nebo treba vice poslouchat pisnicky..ja jsem na strane psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 1.Co všechno nemá iPod Touch oproti iPhonu ? - Ve staré generaci iTouch neměl bluetooth a reprák. V nové generaci kromě tel. a foťáku má vše. 2.Slyšel jsem , že iPod Touch = iPhone bez telefonu, je to tak úplně pravda ? Ano, jenom v nové generaci. Kromě foťáku. 3.Vyplatí se koupě iPodu Touch, když mám PSP,nebo mám PSP prodat a koupit iPod Touch,vím,že srovnávám jabka s hruškama,ale v čem jsou výhody iPodu Touch oproti PSP ? Tak tohle je jen na tobě:) Já sám se rozhoduju;) 4. Jakou generaci iPodu Touch byste mi doporučili, a kde seženu nejlevněji (pokud možno nový) ? Určitě 2generaci Touche;) Na ebay.com nebo Apple.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 3. vyplati se, proste nova hracka. Vyplati se nechat si oboji. iPod Touch proste neni primo herni konzole, stejne tak iPhone, presto jsou na to skvele hry a aplikace. Multitouch je super a je to dobry prehravac. Vyhody? Originalita naproti PSP. 4. Ja ti doporucim pouzity z eBaye, ceny jsou tam luxusni a stav super, nicmene cena dost dobra. Novy nevim, kde je nejvyhodnejsi. Doporucim Ti prvni generaci, protoze je levnejsi a na sve veci dostacuje, repracek se da za kilo dokoupit. Navic nevis, jak se ti to bude libit, zda to nebudes chtit prodat, ci si koupit rovnou iPhone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Díky všem. Podle ohlasů si PSP nejspíš nechám, chystá se Assassin , ... btw, doufám, že už tu desku brzo prolomí (nemá někdo naky zpravy ?) ... iPhone sem měl mit za 6500 Kč, nakonec sem si koupil PSP, ... Já blbec sem se nechal odradit kvůli škrábancům na zadním krytu a neplatnosti záruky ...:cry: BTW, takže říkáte, že iPod Touch má internet, má GPS, má prostě vše jako iPhone kromě mobilu a foťáku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 gps nemá, pouze wi-fi mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Rekl bych ze gps mwma, ma jenom mapy, podivej se na popis zbozi treba v alze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 napriklad ja sem prodal psp (pac hralo potichu a bylo velky jak krava) , a za prachy sem koupil toucha 2g (a je to o 100% lepsi) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ja mam napriklad psp i iphone 3G a sem nadmiru spokojeny...ted uz bych si nemohl predstavit, ze bych jedno z toho nemel ;) psp je skvela konzole na hry a tech je fakt hodne a nove porad pribyvaji (navic kvalitou se s tim iP nemuze srovnavat), a iPhone je zas skvely tim, ze mam kdekoli pristup na net, mam tam vsechny me oblibene mp3jky, fotky a videa a zaroven i mobil, takze ssebou nemusim tahat founa + nejakou mp4ku. Takze pokud je to pro tebe finance narocny, tak prodej psp, ale kup si iphona misto touch...rozhodne lepsi koupe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Já sem PSP prodal, abych si mohl koupit iPhone 3G -- zklamalo mě u toho, že ačkoliv to má 2x tak rychljší procák, tak to nemá ani zdaleka odpovídajcí grafiku, jako má PSP ... 3D her, co jsou optimalizované tak, aby se nesekali je velmi málo, navíc jsou velmi osekané (silnice + okolo 5 Metrů, zbytek 2D textury) u PSP to nebylo, to se mi líbilo .. je fakt že iPhone má mnohem větší rozlišení displeje, přesto, že je menší -- až uvidíš displej PSP a iPhone vedle sebe, tak se ti už do PSP chtít nebude:-) navíc u iPhonu to má perfektní jas! - To bylo asi tak k výkonu ... Jinak je jasné, že u iPhonu / iPodu vede dotykáč + pohyp senzor, i když hry ovládané přes senzor jsou takové.. jak to říct -- není to prostě ono -- u myši u PC cejtíš, jak moc ještě popojet, ale u toho iPhonu je to vždycky že zatočíš, a koukáš, jestli ještě, nebo ne, a k tomu se zpožděním (tak 0.1 sec, né že by sis toho všiml, ale na rychlou regulaci je to podvědomě dost špatné) - dotykáč zase hodně bere výkonu, zvláš při více než 1 dotyku .. měl sem závodní hru, a řekněmě, že na řízení gravitačním čidlem měla 100%, tak při Autoplyn = ON a řídit prstem na Touchscreenu tak 90%, a při vypnutém Autoplynu, a druhém prstu na displeji na plynu klesla výkonost ještě níž... kolem 80%) -- to mě u iPhonu nejvíce zklamalo -- Co mě potěšilo byla celková rychlost operačního systému, a vše co v něm běží - oproti předešlým pocket PC co sem měl neskutečný rozdíl --- tapneš na fotku, a hned se maximalizuje - video se ihned začne přehrávat, a při Home Buttonu si jen zapamatuje kde je, a pěkně se zklidí z očí:-) - u her to má zase výhodu ten touchscreen, hlavně Multitouch - například v nějakých 2D hrách (sousta jich je moc pěkně udělaných) je ten multitouch k nezaplacení, a dobře využitelný, a přitom má iPhone ještě rezervu ve výkonu... můj verdikt? - kdyby udělali na iPhone nějaké ovladače, aby stihl počítat 3D svět stejně rychle, jako stíhalo PSP , asi by PSP hodně rychle zmizelo z pultů:-) PS: Strašně mi na iPhonu chybí Patapon :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 1) Premejslim o ipodu jako herni konzoli, her zacina byt dost a zas si rikam,z e by to MOHLO byt neco jineho nez PSP a DS. Mam oboji, vyplai se jit i do ipodu? je to opravdu neco jineho, nebo staci psp+ds? Mel bych to na hry a videa, mp3 bych pravdepodobne nepoustel. 2) cet jsem, ze ipod touch 2g ma rychlejsi procak a vse tam jede rychleji, je to znat u her? A jak to zohlednit pri nakupu/vyberu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 1) mno, ja to mam predevsim na hudbu (tak 80%). Hry jsou na to dobre, je jich dost, ale neni to imho zase neco, co clovek musi mit, kdyz ma uz psp a ds. Na DS a PSP je tolik her, ze budes mit stale co hrat. iPod bavi strasne tak prvnich 14dni a pak jsou ty hry leda na obcasne zahrani, takove hricky. Neda se to srovnavat treba s GTA na DS (na PSP). Videa jsou na tom luxusni, ale zase na druhou stranu staci PSP. 2) nema rychlejsi procak, vse jede stejne, jako na iPodu 1g, iPhone prvni generace i druhe (3G). Vsechna tyto zarizeni maji stejny ARM procesor a stejne OS - rozdil OS iPodu oproti iPhone je jen ten, ze je tam orezana cast pro GSM, BT, GPS. Odpoved na druhou cast je tedy - u her to znat neni, vsechny hry jedou stejne rychle na vsech zarizenich. Jak to zohlednit? Nijak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 No já mám PSP i Ipod touch 2g a jsem spokojen s obema hrackama jelikoz mam ipod touch jen par dni tak si myslim ze je to docela dobra vec mozna ze je o trochu horsi nez iphone 3g ale ja jsem mel telefon a tak jsem si koupil jen Ipod touch 2g ktery o proti iphonu nema foták,telefon,bluetooth a jeste mozna nejakou drobnost ale doporucil bych ti ať si koupíš Apple Ipod touch 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 No já mám PSP i Ipod touch 2g a jsem spokojen s obema hrackama jelikoz mam ipod touch jen par dni tak si myslim ze je to docela dobra vec mozna ze je o trochu horsi nez iphone 3g ale ja jsem mel telefon a tak jsem si koupil jen Ipod touch 2g ktery o proti iphonu nema foták,telefon,bluetooth a jeste mozna nejakou drobnost ale doporucil bych ti ať si koupíš Apple Ipod touch 2g Myslim si, že teď co si mu napsal nepochopí nic. Tvůj post nemá hlavu ani patu. Příště nespamuj:roll: Všichni už mu tu napsali, autor už asi ví do čeho půjde. Ty si mu rozhodně nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 diky. Ale koukni treba sem, nebo pogoogluj, pisou to snad vsude http://toucharcade.com/2008/11/23/2nd-generation-ipod-touch-faster-than-iphone/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.