Ecthelion Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Zdravím, mám jeden problém. Mám fw 3.03OE-C. Když chci spustit PES 6 najede mi pouze výběr jazyka, když si vyberu, obrazovka zčerná a nic se neděje. Zkoušel jsem úpravu v recovery menu dle návodu na 3.03, ale nic se nestalo. Může mi někdo poradit v čem může být problém ? Hledal jsem tu na webu, ale kromě příspěvku od andre.11 (úprava dresů a sestav) jsem nic nenašel, asi jsem slepý. :D PES 2007 Winning Eleven se mi nepodařilo spustit vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 skus se podivat jestli nemas zapnuty v recovery NO UMD , skus si stim pohrat jestli to mas zapnty tak to vypni , popr. naopak .... treba to pomuze .... jinak nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 skus se podivat jestli nemas zapnuty v recovery NO UMD , skus si stim pohrat jestli to mas zapnty tak to vypni , popr. naopak .... treba to pomuze .... jinak nevim ... Nepomohlo.... zkusím stáhnout ještě jiné iso, treba to od andreho a uvidim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.