Ecthelion Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 Zdravím, mám jeden problém. Mám fw 3.03OE-C. Když chci spustit PES 6 najede mi pouze výběr jazyka, když si vyberu, obrazovka zčerná a nic se neděje. Zkoušel jsem úpravu v recovery menu dle návodu na 3.03, ale nic se nestalo. Může mi někdo poradit v čem může být problém ? Hledal jsem tu na webu, ale kromě příspěvku od andre.11 (úprava dresů a sestav) jsem nic nenašel, asi jsem slepý. :D PES 2007 Winning Eleven se mi nepodařilo spustit vůbec. Citovat
Osmen Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 skus se podivat jestli nemas zapnuty v recovery NO UMD , skus si stim pohrat jestli to mas zapnty tak to vypni , popr. naopak .... treba to pomuze .... jinak nevim ... Citovat
Ecthelion Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2007 skus se podivat jestli nemas zapnuty v recovery NO UMD , skus si stim pohrat jestli to mas zapnty tak to vypni , popr. naopak .... treba to pomuze .... jinak nevim ... Nepomohlo.... zkusím stáhnout ještě jiné iso, treba to od andreho a uvidim.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.