3n10n Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 PSPRevue Updater Zkušební verze (v testování) Program může obsahovat chyby nebo může nastat výpadek se serverem (IC.CZ) http://trinteen.ic.cz/pr/prog/PSPRevue%20Updater.exe edit program: opravena chyba ve stahování čísel + Zvolení vlastní složky + opraveno posílání do PSP + oddělení českých a anglických vydání + opravená pravopisná chyba + Kontrola zadání jednotky PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 1. chyba v hlášce: Miní si můžete stáhnout nové číslo. (nyní) 2. nemožnost specifikovat cestu adresáře 3. číslo se stáhlo, ale nemůžu ho nikde najít, ta složka na kterou to odkazuje neexistuje 4. číslo 4 jsme nikdy nevydali, měl by si odlišit anglický čísla od našich čísel. Mateš tím lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 dal sem ze to chcu dat do psp nabehlo to a dal sem tam to pismeno jednotky napsalo mi to zkopirovano do psp a nebylo to tam... EDIT: a je to ENG :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Juknu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ešte tam máš pravopisnú chybu... namiesto "Playstation" máš "Plastation" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Jeste by to chtelo tam dat kontrolu jestli to psp pod tou jednotkou je :D - kdyz sem tam nenapsal nic tak mi to vyhodilo zpravu ze se to do psp skopirovalo :D a navic se nic nestahlo...xD(jenom to probliklo a tvarilo se to ze to stahuje ale hned mi napsalo ze se to stahlo na plochu do "BACKUPDIR") Edit:A k cemu je ten program vlastne dobrej?Prece cca 40 obrazku v raru si dokaze stahnout i ten nejvetsi noob :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 a je uz ta 4?? jednou tam byla a ted ju tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Přesně o tom jsem mluvil :D, autor tohoto programu pojal první anglické číslo jako 4. číslo, vytknul jsem mu tuto chybu a zdůraznil, že si to lidé budou plíst se 4. číslem. 4.číslo se už graficky zpracovává a během pár dnů tu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.