†mefistos† Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 tak co rikate na tuhle hru? vase prvni dojmy? btw pokud nemate tu hru... chteli by ste koupit ? atd...? odkazy CZ ENG ja si teda koupil tu hru s par lidma.. a sem naprosto nadsenej... uzasna hra...jen skoda ze tam neni multiplayer pres net:( to me trochec zklamalo.. jinak parim za Rorschacha... zda se mi nejlip agresivni:D a sem myslim ze v 4-5 chapter:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 hra to špatná není, ale co mi na ní vadí, že když hrajete multiplayer tak je rozpůlenej obraz to bych asi tý hře vytknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Já bych to rád s někým koupil, ale nevím jak na to. Už jsem to koupil přes Rybaka. Prosím všechny, kteří něco kupují napište mi. Vždy se rád připojím. Můžete se mnou počítat. Platím rychle přes účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Hru jsem dohral za Nite Owla i Rorschacha, se kterym se mi hralo o neco hur nez s Nite Owlem - hlavne kvuli nizsi ucinnosti schopnosti, aspon se mi to tak zdalo :D. Jonny: Obraz je rozdelenej asi proto, ze se obe postavy v prubehu hrani na nejakou dobu rozdeluji. Mike: Zaloz si topic v sekci PS3 Koupim a hru nabidni ctyrem lidem, se kteryma potom budes sdilet ucet s koupenou hrou. Hra potom vyjde na 81kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Jonny: Obraz je rozdelenej asi proto, ze se obe postavy v prubehu hrani na nejakou dobu rozdeluji. Už jsem na to taky přišel já hrál jen to první kolo a tam se nerozdělovali tak mi to přišlo zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Chtel jsem se zeptat, mate u Nite Owla odemceny vsechny schopnosti? Mne chybi jeste 3 a to z 2., 4. a 5. kapitoly. Ziskani vsech je podminka pro ziskani trofeje ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.