RodneY69 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Mám k X360 připojenou klávesnici a štvalo mě, že při stisknutí některých kláves se Xko zapnulo. Proto jsem si udělal USB vypínač. Sehnal jsem si USB prodlužovačku(0,5 m), na kousku jsem odstranil izolaci a jsou tam 4 dráty(červený,černý,zelený,bílý) . Ten červený jsem přeříznul, na koncích odstranil izolaci a připájel k přepínači. Tím vzniknul USB vypínač, který umožňuje zapnout/vypnout USB zařízení. Samozřejmě najde využití napr. u USB větráčku,které se pak nemusí pořád točit u USB lampičky, která se nemusí pokaždé vytahovat z Xboxu. Je to sica elektronická banalita, ale doufám, že někomu pomůže :) ještě obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 sry za OT ale ty mas k xku zapojenou klavesnici??jako normal z PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodneY69 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ano, klasická USB klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 ano, klasická USB klávesniceä funguje treba na psani na xive?nebo dokonce na hrani? a co mys? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 taky to tak mam skodaz e s tim de ovladat jen dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodneY69 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 funguje jen při psaní na xbox live, pohybu v menu atd. k pohybu ve hře ji použít nemůžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 funguje jen při psaní na xbox live, pohybu v menu atd. k pohybu ve hře ji použít nemůžeš...tak to se hodi THX vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 hele velmi zajimavy kde sezenu ten vypinac?? predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodneY69 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 v obchodě s elektronickými součástkami :-D, možná v nějakém elektru... já ho "vypreparoval" z rozbitých blbostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.