Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s hrama

FULUN

Otázka

chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak vyřešit problem že u vetšině her zvlášť těch novějších semi hra kouše zkoušel sem dát menší grafiku i vetší ale pořád se to kouše stejně na jakkýkoliv urovni detailu zrovna teď semi to docela kouše při hraní COD 4, ale hlavně se to nejvíc asi kouše při GTA 4 což mě velice mrzí protože mám originální verzi.

Jinak moje sestava je taková: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 2.98 GHZ

3.25 GB RAM a grafika Nvidia Geforce 8600 512 MB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

AMDcka neznam,tak k tomu se vyjadrovat nebudu!!! Ram vypada,ze je v poho,ale s tou grafarnou bude mozna problem, nVidia 8600 stojej za prd!!! Ja osobne jsem pouzival Palit nVidia 8600 GTS a uz jsem ho vyhodil,a poridil jsem si nVidia 280 GTX !!! Na druhou stranu zase nemuzu rict,ze by mi ta karta COD4 neprehrala bez problemu.Mozna ,ze zobrazeni nebyla takova pecka,ale zadny sekani jsem nepozoroval.Mrkni na net,a zkus tu grafiku pres RivaTuner trochu pretaktovat mozna to pomuze.Ja jsem ji taky pretaktoval.Ale mrkni na netu na optimalni pretaktovani,aby jsi tu kartu neodpalil.

Odkaz ke komentáři

• 0
chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak vyřešit problem že u vetšině her zvlášť těch novějších semi hra kouše zkoušel sem dát menší grafiku i vetší ale pořád se to kouše stejně na jakkýkoliv urovni detailu zrovna teď semi to docela kouše při hraní COD 4, ale hlavně se to nejvíc asi kouše při GTA 4 což mě velice mrzí protože mám originální verzi.

Jinak moje sestava je taková: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 2.98 GHZ

3.25 GB RAM a grafika Nvidia Geforce 8600 512 MB

mozna je chyba v ovladacich GK,AKTUALIZUJ.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu