Penax Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Šťastný ten kdo se s Error #002 ještě nesetkal. Šťastný ten kdo ví jak na to. Štastný možná bude ten, kterému tento návod pomůže. http://www.dolphin-emu.com/forum/viewthread.php?thread_id=824 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Potvrzuju, ze funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 díky je to dobrý tut, ale chtělo by to nějaký soft, kterej by kontorloval jestli se musí patchovat nebo ne něco jako je na xbox abgx360 sem teď vypáli Rygar battle of Argus a ejhle modrá obrazovka s nápisem Error#002 tak jsem to musel vypálit ještě jednoua jedno DVD v ha*zlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 mno chce to preventivne pres GWP pre vypalovanim... jinak jsem nasel Backuploader with 002 Fix, ale ten mi nesel kvuli jinymu iosu a ten se mi nechtel menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasman Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 entetyky, co mas za IOS ? Ja nasel nejaky 2 verze Backuploader s 002 Fix u nemcu wiihack.tk, ale nemam ctecku na karty, tak to nemuzu vyzkouset a za druhe to chci radeji prokonzultovat s Hexerem. edit: tak jsem to zkusil ( prohnal jsem to pres fotak ) a u mne to chodi na 4.1E; cIOS v7; IOS 36, ale mam default language=Deutsch, takze nevim v jinych jazycich a odkaz je tady, musite se tam, ale prihlasit http://wiihack.tk/downloads.php?do=file&id=75 chodi mi to se hrou Transformers 2 - Die Rache Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 projel jsem to pres SignCheck soft a toto to na me vyplivlo. Snad je to vsechno :) (odhaluji sve wii :)) "SignCheck 0.3 aka /dev/nintystuff build report" "Wii region", Europe "IOS number", "Trucha bug", "Flash access", "Boot2 access", "Usb2.0 IOS tree" "IOS249 (ver 7)", Enabled, Enabled, Disabled, Disabled "IOS61 (ver 4890)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS60 (ver 6174)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS55 (ver 5149)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS53 (ver 5149)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS38 (ver 3610)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS37 (ver 3612)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS36 (ver 1042)", Enabled, Enabled, Disabled, Disabled "IOS35 (ver 1040)", Enabled, Enabled, Disabled, Disabled "IOS34 (ver 3091)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS33 (ver 2834)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS31 (ver 3092)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS28 (ver 1293)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS22 (ver 780)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS17 (ver 518 ", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS14 (ver 263)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled "IOS13 (ver 16)", Enabled, Disabled, Disabled, Disabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 takze dalsi update #002 Je treba novy NeoGamma v.7 http://www.mediafire.com/?tyt2wtjdwwq A k tomu je treba patchnout cIOS http://teknoconsolas.tv/wanin/cIOS38_rev14-Installer.zip (nakopirovat na kartu, prejmenovat na boot.dol, spustit v HBC a ja mam Wii na netu, takze jsem spustil network installation) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 ententyky... wiicko jsem ti delal ja... a haze ti to 002? Ozvi se na ICQ... vyresime jednou pro vzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 2 Hexer : mno me to chodilo v poho, jen Sports Resort hlasil error 002, predtim dlouho dlouho zadna hra... takze tipuju je v nem nejakej update check... a na to prdim :) sem to obesel novou Gammou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 takze dalsi update #002 Je treba novy NeoGamma v.7 http://www.mediafire.com/?tyt2wtjdwwq A k tomu je treba patchnout cIOS http://teknoconsolas.tv/wanin/cIOS38_rev14-Installer.zip (nakopirovat na kartu, prejmenovat na boot.dol, spustit v HBC a ja mam Wii na netu, takze jsem spustil network installation) dá se to nějak udělat když nemám wii na netu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ...jen pres wad instalaci, ale k tomu potrebujes wad soubor IOS38-64-v3610.wad rev 14 a tu jsem nikde nenasel... vetsina doporucuje network install, takze nejlepsi k nekomu vzit na net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ...jen pres wad instalaci, ale k tomu potrebujes wad soubor IOS38-64-v3610.wad rev 14 a tu jsem nikde nenasel... vestina doporucuje network install, takze nejlepsi k nekomu vzit na net... OK já se zkusím domluvit s kámošem EDIT: tak sem si ten soubor našel. Když spustím tem cIOS_rev14-installer tak mi to napíše ať si vyberu ios je tam IOS249 má ho tam nechat nebo mám vybrat jinej díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 subor IOS38-64-v3610.wad najdes v prilohe v cios38 installer tu na fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 já už to mám, ale nepoužívám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 2 Johny... readme.txt : The Custom IOS installs as IOS249 and it does not modify any other IOS so it is secure to install. Takze to tam nech a nemen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 jak už jsem psal tak už to mám nainstalovaný,protože jsem si to reedme přečetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 zdar plz ja sem se o to dneska pokousel asi 3 hodiny, stahnul sem nekolik verzi instaleru a porad nic sice to pres HB spustim, dokonce mi jde menit i verze IOS249 na jiny ale jakmile dam A na potvrzeni tak se mi vypne ovladac a dal se nedostanu . Nenapada Vas neco? Mam firmware 4.2E a novej HBCH DIky za napady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 stahni si do HOMEBREW CHANNELu aplikaci NeoGamma Launcher ten ma fixnuty ERROR 002 (me osobne po nejake dobe z neznameho duvodu prestal fix na BL fungovat...) P.S: nespustil jsem pres neogammu OKAMI... nwm proc :/ ale pres BL jelo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Ja sem se asi spatne vyjadril jde o to ze ja ani nenaistaluju CIOS 38 REV 14 WII zamrza jeste pred tim, takze mi asi pouze neogamma nepomuze. TO by me nastvalo kdybych zjistil ze staci misto BL pouzit neogammu :cheesygrin: ALe samo diky za podnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ser na tyhle navody... napis raci Hexerovi a mas to vyreseny za 5 min ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 ser na tyhle navody... napis raci Hexerovi a mas to vyreseny za 5 min ;) S hexerem se o to pokousim od rana, zatim bez uspechu. Sel tedka ven takze to zkousim zase jinym zpusobem :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No pikotovo wii je opravdu zajimavy kousek :) hold ta 4.2E je hnusna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No pikotovo wii je opravdu zajimavy kousek :) hold ta 4.2E je hnusna... no tak hura jak rika Hexer, kazde WII de pokorit :cheesygrin:. Ja sem zjistil ze patrim mezi " some people have a problem with trying to reinstal IOS 249" a nasel sem odpoved tím je potreba utility AnyTitle Deleter :cheesygrin:. Info posilam Hexerovi aby mohl pomoct dalsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 no tak hura jak rika Hexer, kazde WII de pokorit :cheesygrin:. Ja sem zjistil ze patrim mezi " some people have a problem with trying to reinstal IOS 249" a nasel sem odpoved tím je potreba utility AnyTitle Deleter :cheesygrin:. Info posilam Hexerovi aby mohl pomoct dalsim. Diky pikotovi... tohle bylo docela zajimave... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.