Iann 09 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Na intenetu jsem se dočetla, že by v květnu měl vyjít Virtua tennis 2009, ale jenom na XBox,PC atd. Nevíte někdo, jestli vyjde i na PSP? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Na intenetu jsem se dočetla, že by v květnu měl vyjít Virtua tennis 2009, ale jenom na XBox,PC atd. Nevíte někdo, jestli vyjde i na PSP? :?: na psp virtua tennis 2009 neni pouze virtua tennis 3 a world tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Presne Virtua Tennis bude jen na Next Gen Konzole a Wii , uf a ted sem shlednul trailer je tam Espana :D (Nadal ehm..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 767 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Pokud bude hratlelnost stejně arkádová,jako u předešlých dílů,které vyšli na Psp,tak mě osobně to nevadí.Daleko lepší mi přijde Smash3.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 chci se vas zepta jaky je nejnovejsi a nejlepsi tenis dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.