andre.11 Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Tak na tuhle sem uz delsi dobu cekal a ted ji stahuju,uz to nekdo pari?jaky to jee video a torrent link: http://www.gamestorrents.com/-game-300-march-to-glory-spanish-multi2-trailer-2559.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 přijde mi to jako béčková mlátička (holt na ty akčárny moc nejsem), navíc jsem se po pěti minutách "zasekl" v jakýmsi přetlačování... ale to je spíš tím, že jsem akční lama :-) víc se těším na film, ale ten zatím na netu nikde... EDIT: vzpoměl jsem si... brutality je tam ale dost... hlavy lítaj kolem, krev stříká všude možně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 No nevim , ale az to stahnes urcite napis taky jsu zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ....jj tahle hra vypada docela dost dobre....cetl sem o filu a na ten se taky docela dost tesim...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 přijde mi to jako béčková mlátička (holt na ty akčárny moc nejsem), navíc jsem se po pěti minutách "zasekl" v jakýmsi přetlačování... ale to je spíš tím, že jsem akční lama :-)víc se těším na film, ale ten zatím na netu nikde... ...hele nemaas nejakej link odkad bych mohl sosnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 přijde mi to jako béčková mlátička (holt na ty akčárny moc nejsem), navíc jsem se po pěti minutách "zasekl" v jakýmsi přetlačování... ale to je spíš tím, že jsem akční lama :-)víc se těším na film, ale ten zatím na netu nikde... ...hele nemaas nejakej link odkad bych mohl sosnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 FULL CSO 709MB LINKS: http://rapidshare.com/users/LBVQK9 PASSWORD: momagic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 přijde mi to jako béčková mlátička (holt na ty akčárny moc nejsem), navíc jsem se po pěti minutách "zasekl" v jakýmsi přetlačování... ale to je spíš tím, že jsem akční lama :-)víc se těším na film, ale ten zatím na netu nikde... EDIT: vzpoměl jsem si... brutality je tam ale dost... hlavy lítaj kolem, krev stříká všude možně Na jaký film se těšíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 překvapivě na film "300" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Hmm a uz jsi vydel nekde trailer na tento film at se kouknu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 trailer je tady... http://www.apple.com/trailers/wb/300/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ten film bude nejlepsi film roku 2007 !! uvidite ! mooc narez ! ta hra je strasna shitka ,staci me videt ty screeny ta grafika je strasna .... jen se chteji prizivit na slave filmu jinak to je 100% picovina ... zbytecny stahovani ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 ten film bude nejlepsi film roku 2007 !! uvidite ! mooc narez !ta hra je strasna shitka ,staci me videt ty screeny ta grafika je strasna .... jen se chteji prizivit na slave filmu jinak to je 100% picovina ... zbytecny stahovani ... Jak můžeš tvrdit ,že je to blbost.když jsi to nehrál? Ovšem je mi to jasné-podíváš se na obrázky a máš svůj úsudek.Nicméně věk Tě omlouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 ten film bude nejlepsi film roku 2007 !! uvidite ! mooc narez !ta hra je strasna shitka ,staci me videt ty screeny ta grafika je strasna .... jen se chteji prizivit na slave filmu jinak to je 100% picovina ... zbytecny stahovani ... Jak můžeš tvrdit ,že je to blbost.když jsi to nehrál? Ovšem je mi to jasné-podíváš se na obrázky a máš svůj úsudek.Nicméně věk Tě omlouvá. aha tak sory ze ta grafika je strasna (co jsem videl z obraku jak rikas) , na traileru jsem videl taky o co zhruba jde a takovy hry se me proste nezamlouvaj .. navis 90% her vyrobenych podle nejakyho znamyho filmu jsou propadaky a tezijou jenom ze svyho jmena ... podle toho co jsem videl v traileru a na obrazcich si myslim ze tato hra bude patrit mezi ne ... mozna mas jinej vkus no nevim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 trailer je tady... http://www.apple.com/trailers/wb/300/ JJ dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 ...nahodou hra vypada docela dobre...ja uz ji sosam...neni spatna nevipada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Osmen: sorry, ale rikas ze ta hra je strasna shitka a nezkusil jsi ji ani jednou. To je absurdni. A o filmu, kterej si nevidel rikas, ze bude nejlepsi. :lol: A pokud soudis hry podle grafiky...smula pro tebe. ;) btw. 300 nebude nejlepsi film roku 07 ani nahodou, na to nema, ikdyz potencial mel. Jinak hra se hraje fajn je svizna, ale jak uz tady nekdo nadhodil, becko. Davam 70%. Pokud chcete lepsi bojovku a treba vam nesedi staroveky Recko, tak Warriors je jasna volba. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shifty7 Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Dalsi trailery: http://www.csfd.cz/film/221337-300-bitva-u-thermopyl-300/trailer/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 .....shifty7:tak ty trailery vypadaj libove....ja nevim ale polde me to ma na film roku 2007....nebo teda aspon ja pudu 22.03.2007 do kina... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyczko Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Tuhle gamesu uz gemblim a zda se mi dost vklidu!urcite stoji za azhrani....i kdyz grafika je nic moc to jo no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 já sem vod tý hry nečekal vůbec nic protože známe to jak dopadaj hry podle filmů ale jak sem to pustil tak mě to celkem chytlo a když tomu člověk odpustí trochu horší grafiku tak tu máme nadprůměrnou hack&slash akci a mě to bavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Jo, já to taky hraju až na tu grafiku je to docela fpohodě, jenom sem se ted nehorázně zasekl u toho kuttululu nebo jak se to jmenuje :-D . To monstrum zabiju s klidem, ale ty dva malý golemy už rasim asi půl hodiny, a furt je nemůžu zabít, nevíte někdo jak na ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 musíš je stunnout. de to tim v pořadí třetim sword kombem co končí že flákne protivníka štítem (že je stunnutej poznáš podle toho že má žlutý hvězdy nad hlavou) a když je stunlej tak do něj normálně řež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 To Mleako - Díííky moc, konečně to mam, já sem tam četl, že dou porazit buďto když je stunnu, nebo counter attackem, ale nevěděl sem přesně co to znamená.THX To valach - přesně tak................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 ja us tuto hru mam 3 dni z torentu je to fakt dobre je to podla filmu ked ste ho videli je to nbezva hra a bezva film :D film mam us ties 4 dni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.