Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nějaká finta na vrácení peněz

Jam3ss

Recommended Posts

Zdravím, teď nedávno jsem koupil ntb za 10tisíc a nový stál 18tisíc a tak jsem přemýšlel, že by to chtělo nějak vyreklamovat, aby mi vrátili peníze. Neznáte nějakou fintu? Poraďte, hlavně odpovědi typu "proč by jsi to měl dělat atd." si nechte od cesty:):)Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Můj případ:

Měl jsem notebook cca rok starej. Najednou nešel zapnout, tak jsem ho šel reklamovat. Po měsíci jsem jim napsal mail, že požaduji vrácení peněz. Hned mi vyhověli. Řešil jsem to v Alze.

Momentálně:

Jdu znova reklamovat novej notebook cca necelej rok starej. Prasknul v tašce plast u klávesnice.

Verdikt:

Jestli-že máš notebook zcela fungl, nic neni špatného. Tak ti to nevemou. Proč taky?:) A pokud ho pudeš reklamovat s něčim, tak máš 50% naději, že ti ho do měsíce nevrátěj a po měsíci opravi můžeš požádat o peníze.

Odkaz ke komentáři

podle zakona. Reklamace a vraceni penez nastane, jestli je chyba neopravitelna, napr kdyz ti ntb nevyreklamuji do 30 dnu, po 3 stejnych reklamacich (stejne chyby) nebo 4 jinych ryklamaci (jine chyby). Zase jen tak lehke to neni...

jednoduchy to teda je:D jak tady pise simeto...3krat si treba rozbi nejak ntb ale aby to byla stejna vada...co ja vim jak ho rozbit aby na to nak moc neprisli ze sis to udelal sam...a mas to:Da muzes chtit potom penize:D

Odkaz ke komentáři

jednoduchy to teda je:D jak tady pise simeto...3krat si treba rozbi nejak ntb ale aby to byla stejna vada...co ja vim jak ho rozbit aby na to nak moc neprisli ze sis to udelal sam...a mas to:Da muzes chtit potom penize:D

jasne, at si to rozbije a pak at mu neuznaji reklamaci... a z 18k bude mit h0vno...a taky si vem, jak dlouhno to bude muset mit na reklamacich. S nema ani nespechaji a klidne si to tam nechaji i 28 dni... Takze muze pocitat 3 mesice...

Jen upresneni :

Zboží

• Do 6 měsíců Výměna/Oprava – vrácení peněz

• Nad 6 měsíců

o Opravitelná – oprava

o Neopravitelná – vrácení peněz

• 3x stejná vada, 3 různé současně, 4 různé, po sobě přes 30 dnů v opravě

Odkaz ke komentáři

obcas to delam tak, ze kdyu mam na nem nejakou zavadu, tak vyckam az skonci ty 2 roky a pak to dam reklamovat (samozrejme jeste v reklamaci) a vetsinou se ten produkt uz neprodava, takze ti daji ty penize..

btw : takhle cekam na iPhone ... doufam, ze se nebude prodavat :lol:))

Odkaz ke komentáři

obcas to delam tak, ze kdyu mam na nem nejakou zavadu, tak vyckam az skonci ty 2 roky a pak to dam reklamovat (samozrejme jeste v reklamaci) a vetsinou se ten produkt uz neprodava, takze ti daji ty penize..

btw : takhle cekam na iPhone ... doufam, ze se nebude prodavat :lol:))

Tak jsem čekal taky a mám ho furt doma k ničemu.:?

Odkaz ke komentáři

@AlexXx: s těmi Acery .. když budeš mít neustále s notebookem Acer (bohužel se to stává často)problémy a pošleš ho třikrát na reklamaci , tak napotřetí ti zašlou nový kus . Mám vyzkoušené .

jinak .. je to blbost, peníze ti nikde nevyplatí, musel bys mít opravdu velké štěstí, takže být tebou , na tuto možnost zapomenu ..

a nebo prostě a jednoduše vem noťas a běž do příslušného elektra a zkus to :) uvidíš sám

Odkaz ke komentáři

@AlexXx: s těmi Acery .. když budeš mít neustále s notebookem Acer (bohužel se to stává často)problémy a pošleš ho třikrát na reklamaci , tak napotřetí ti zašlou nový kus . Mám vyzkoušené .

jinak .. je to blbost, peníze ti nikde nevyplatí, musel bys mít opravdu velké štěstí, takže být tebou , na tuto možnost zapomenu ..

a nebo prostě a jednoduše vem noťas a běž do příslušného elektra a zkus to :) uvidíš sám

Nechapu proc se dnesni spotrebitele nechavaji takhle zblbnout? Drzte si na svem a vyhrozujte (samozrejme v dobrem slova smyslu....) Jestli reknou ze to reklamovat nebudou tak si to nech napsat do papiru. Ale to je zase neco jineho, to je kdy si si jistej ze sis to sam nezpusobil...

Takze, pokud tohle chces delat,praktikovat, tak to delas na vlastni risk. Hodne zavisi co s tim udelas. Ale jestli se s tim zacnou srat tak to zjisti...

Odkaz ke komentáři

myslim, ze slusne firmy, kdyz reknes, ze chces vratit penize tak ti je vrati...

Alex : jakto ?

Byl jsem přímo v Applu v Brně.Nešel mi připojit, stahovat písničky a nenabíjel se mi.Tak jsem tam šel.Žeprý jim de vše.Tak se to po čase trochu zlepšilo.Už jsem to neřešil.Pak jsem zistil, že po 2 dnech po reklamci se mi totálně zničil a nejde mi ani zapnout, tak mám doma těžítko za 13 tisíc:?.A proto se lidé diví , proč jsem zkončil s Applem.

btw: jen tak.Apple má záruku jen 2 roky že?

Odkaz ke komentáři

Byl jsem přímo v Applu v Brně.Nešel mi připojit, stahovat písničky a nenabíjel se mi.Tak jsem tam šel.Žeprý jim de vše.Tak se to po čase trochu zlepšilo.Už jsem to neřešil.Pak jsem zistil, že po 2 dnech po reklamci se mi totálně zničil a nejde mi ani zapnout, tak mám doma těžítko za 13 tisíc:?.A proto se lidé diví , proč jsem zkončil s Applem.

btw: jen tak.Apple má záruku jen 2 roky že?

Tak to je tvoje blbost ze to neresis... Zajdi tam, rekni ze jestli to nebudou resit oni ze pujdes kontaktovat lidi s vetsi pozici ve firme kde reklamujes.. A kdyz te zase nekam poslou tak si to nech napsat do reklamacnich papiru. A pak to zacni resit se soudnim znalcem - klidne s tim i vyhrozuj. Ze znas svoje prava... Jestli se nechas takhle vydrbat za 13 tisic tak nvm nvm...

Odkaz ke komentáři

Tak to je tvoje blbost ze to neresis... Zajdi tam, rekni ze jestli to nebudou resit oni ze pujdes kontaktovat lidi s vetsi pozici ve firme kde reklamujes.. A kdyz te zase nekam poslou tak si to nech napsat do reklamacnich papiru. A pak to zacni resit se soudnim znalcem - klidne s tim i vyhrozuj. Ze znas svoje prava... Jestli se nechas takhle vydrbat za 13 tisic tak nvm nvm...

Přesně.Je blbost věc za 13 litrů nechávat jen tak doma.

Odkaz ke komentáři

Jo v té době mi bylo asi 11 a než mamka našla reklamačku, tak byly dva dny do konce.Jestli mají déle reklamaci, tak za nimi ještě klidně zajedu.

Prodám vám Ipod video jestly chcete na součástky :D

Odkaz ke komentáři

Jo v té době mi bylo asi 11 a než mamka našla reklamačku, tak byly dva dny do konce.Jestli mají déle reklamaci, tak za nimi ještě klidně zajedu.

Prodám vám Ipod video jestly chcete na součástky :D

aha :D Ja myslel ze mas iphona nebo tak... Ale i tak.. Aspon vis co mas delat v budoucnu :)

Odkaz ke komentáři

Jo to jo.Z toho jsem se hodně poučil.I tak mě to hodně mrzí.:ziped:

Vsechno se muze pokazit... Ja osobne jsem skoro furt na reklamacich. Ach jo, kde byly doby kde sis neco koupil a fungovalo to bez problemu....

Proto kazdy kdo cte tento topic, doporucuju si precist zakon, urcite bodne :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu