d.koubic Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 na fw 5.00 M33 na PSP FAT se mi sekají hry třeba Liberty citi stories nevíte co s tím? na žádném jiném psp se o nesekalo a hrou to není na jíném funguje normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 maš procesor na 333Mhz. V psp menu daš select a šipkama to daš na 333Mhz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Nebo že by FAKE karta?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Mě se to taky seká, ale nwm jestli mam FAKE, páč mi ten tester nejde zpustit, ani přez eLoader... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Jak už zde píše, zkus nastavit procesor na 333Mhz. Taky to může být tím, že hra je v CSO, zkus jí převést do ISO. Je na to program CSONDAX;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 mě to dělaly taky náký hry a zpravil jsem to tak že jsem to převedl na iso a zase na cso a nesekalo se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jestli ti to dělá jenom GTA, tak je jasný čim to je. GTA když neni v ISO formátu, tak laguje. Nezáleží na rychlosti karty, ale je to hrou. Takt procesoru musí být 333MHz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
d.koubic
na fw 5.00 M33 na PSP FAT se mi sekají hry třeba Liberty citi stories nevíte co s tím? na žádném jiném psp se o nesekalo a hrou to není na jíném funguje normálně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts