Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Krach PC: Normaliz.dll zřejmě poškozen

sensei

Otázka

Dobrý večír

včera mi přišel monitor z 1 a 1/2 měsíční reklamace (po celou dobu nebyl zaplý).. zapojil jsem zapl, tak hodinku na něm byl, mezi tím se stáhla šílená spousta aktualizací programů a systému. Vypl jsem ho úplně bez problému.

Dnes příjdu ze školy, ještě dodatečně zapojím repro bedny atd.. a zapnu. Naběhne bios, pak bootovací obrazovka a načítání systému (tam kde je logo windows a nabíhá ten pásek, potom ale blik.. blue dead screen a reset... nouzový režim nejde, poslední známá funkční konfigurace nejde.. Tak jsem dal "nerestartovat při zjištění chyby" a je tam psáno že soubor Normaliz.dll nesouhlasí s výpočty a že je zřejmě poškozen. Nevím co mám dělat, potřeboval bych to obnovit protože na C: mám fůru dokumentů a nerad bych o to přišel, formát beru až jako poslední případ.

Předem děkuju, nějaká ta odměna vás nemine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

HDD dej do jineho PC, zalohuj potrebne soubory a zformatuj :) jestli nechces nic moc resit, je to nej zpusob :)

a nebo zkus dat disk do jineho PC a udelat to podle tohohle:

If you are getting " Explorer Failed to open .Normaliz.dll missing.Reinstalling the application will solve the error" message when logging on to your computer , you may have recently installed Internet explorer 7 beta / Final version and it fucked up your dlls. No problem. Fixing it is simple. Download the file below and extract normaliz.dll to windows/system32 File: normaliz.zip

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/2470276/normaliz.zip.html

Tip : To copy this file you need to browse through the drives. But with out an explorer it may sound hard. Not at all. Just open task manager by alt+ctrl+del and open "New task" . There you will get a browse window. Just browse through it. Dont forget to change "file types " to "all " from "programs" in that window. Else you will miss non-exe files.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo to vím no to mi radil už bratr, já doufal že bude ještě nějaký způsob při kterém bych nepotřeboval druhé PC.. Že bych to nějak opravil třeba s nabootovaným WinXP instalačním cd. Tak zatím dík no, zkusím sehnat někoho ke komu bych ho mohl dát do pc.

Odkaz ke komentáři

• 0

lock pls.. soubory jsem tam přetáhl u kámoše ale nakonec to při přihlašování uživatele napsalo že musím aktivovat kopii windows a když jsem to potvrdil tak tam problikla plocha a hned se to zase vrátilo, už mě to přestalo bavit takže format hdd a reinstall oken, ale dík za rady ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu