L1ST3r Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 čaute nejdou mi filmy od tadyma z fóra. Když je dám do složky video tak to piše jakysi data:roll:. A když to dám do složky MP_Root tak se to tam vůbec nezobrazí.. mám flash psp a fm 5.00 M33-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 zkus to překonvertovat nebo znovu naformátuj kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 ale třeba videoklipy taky ve formátu mp4 od tadyma z fóra jdou :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 tak jsem to naformátoval a videa stejně nejdou nepotřebuju nějakej plugin nebo přehrávač?:roll: a pouští e to normálně ve videích vůbecnic mě to tam neukazuje jen videa co mám ve složce video a to jsou videoklipi ale fimy prostě nic:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Jestli ti jdou videoklipy mněli by ti jít i filmy a nic nepotřebuješ :-( A podle toho to i do(zde je např přenosná jednotka ) /Video dobře vkládáš,doopravdy je mi záhadou,proč to nejde :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 je to nemocny :-D měl jsem tam hvězdnou bránu a měla sice jen 150mb jako film a ten šel a když jsem si tam dal simpsny od tadyma z fóra tak ti nejdou :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Tak ještě mně napadlo,zkus formát flash pamněti,obnovení výchozího nastavení: http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 mně to předtím s poustou věcí pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 ne vsechna videa se davaji do jedne slozky v mp_root vzdy se v topicu podivej kam presne mas ta videa kopirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 no a aby mě to nemazalo ten flash :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 flash ti nesmaze nic krome ofic fw ktery pustis tak ze das na umd aktualizovat fw (velice nepravdepodobne a musela by byt jedna z nejnovejsich her) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ale on myslel asi,že mu to i brickne psp,ale to se neboj,to by se nemnělo stát........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Tak ještě mně napadlo,zkus formát flash pamněti,obnovení výchozího nastavení:http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 mně to předtím s poustou věcí pomohlo a jak se to přesně dělá já to tam nemůžu najit nebo spíš si nejsem jistej ktery to přesně je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L1ST3r
čaute nejdou mi filmy od tadyma z fóra. Když je dám do složky video tak to piše jakysi data:roll:. A když to dám do složky MP_Root tak se to tam vůbec nezobrazí.. mám flash psp a fm 5.00 M33-3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts