Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 a optický kabel

Losky

Otázka

Chci se zeptat, jak máte zapojen zvuk 5.1? Já to koupil dnes, takže HDMI jsem kopl do plazmy a koupil i optický kabel k Logitechům Z-5500, ale zarazilo mě, že samotné xko nemá optický výstup. Jak se to dá vyřešit? Existuje jiný způsob, jak z toho dostat 5.1 a nebo jen nějaké redukce do toho AV konektoru? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já když sem koupil HDMI (original od microsoftu) tak sem k tomu dostal redukci do AV , nevím zda-li se to dá koupit samostatně možná jedině z druhé ruky apod. Je to pozlacený HDMI a to druhé se dává do toho druhého slotu, a je tam AV výstup (L a R) a pak je tam 5.1 výstup.

Odkaz ke komentáři

• 0
Já když sem koupil HDMI (original od microsoftu) tak sem k tomu dostal redukci do AV , nevím zda-li se to dá koupit samostatně možná jedině z druhé ruky apod. Je to pozlacený HDMI a to druhé se dává do toho druhého slotu, a je tam AV výstup (L a R) a pak je tam 5.1 výstup.

to vím, co myslíš, tak to se mi zas nechce kupovat za nějakých 500 a více. Myslel jsem, jestli někdo neví, zda neexistuje jen nějaká redukce (kostička) do AV a vede z toho jen ten optický kabel

Odkaz ke komentáři

• 0
http://aukro.cz/item583303922_component_composite_optika_pro_xbox360_kabel.html jeden s cenou teď není to sice HDMI ale ten component pouští do TV stejné rozlišení.

k čemu tam je 6x cinch??? Já mám na plazmě component vstup jen 3. R,G,B. Dále ten bílý a červený chápu jako stereozvuk, takže to máme 5 kabelů, ale na co je ten žlutý??? Ten slouží jen jako u starých TV vstup obrazu? Asi jo, ne?

Odkaz ke komentáři

• 0

tak kabel jsem přes aukro objednal a video jde 480p. Přes hdmi mi šlo 720p rozlišení. Tak jsem to kuchnul, protože konektor a zároveŃ hdmi se do xka nevejde, sundal jsem plastovou patici a nacpal tam konektor i hdmi a obraz mi jde 720p a zvuk přes optiku, takže spokojenost:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim chtěl jsem se zeptat budu kupovat logitech z-5500 a mam ten kabel s těma 6 cinchema a chtěl jsem se zeptat aby mi šel 5.1 zvuk tak jak to zapojit vim že přes optiku ale nevim jestli potom zapojovat zvuk do tv z toho kabelu. Dík za odpovědi

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Normalne propojis optikou konektor na kablu do tech beden...

Na tv ti pujde zvuk strereo , protoze zapojujes na zvuk levy a pravy kanal (white a red cinch) . Ale myslim ze neni takovy problem bud ty dva cinche do TV nezapojit a nebo TV zeslabit :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu