stanly Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 uplne mi odisiel xbox, vydrzal neskutocnu dobu...2 a pol roka...a teraz som si objednal druhy..chcem sa spytat ci sa daju nejak prekopirovat savy z toho 20gb HDDna ten novy 60gb HDD..nemam chut prechadzat tie hry este raz od zaciatku.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 asi jednej zpusob, ktery to pude je, že bueš mit este třeti hdd nebo pametovku na kterou to skopiruješ všechno a pak z ty panetofky na te druhej HDD jinak si myslim že to nejde, jelikož dva hdd najedou do xboxu nepřipojiš a savy do interni pameti xboxu taky neuložíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stanly Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 a cez komp sa to nejak nedá spravit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 a cez komp sa to nejak nedá spravit??? Ano da, ale potřebuješ kabel na propojeni s PC (jukni na AUKRO ,myslim ze sem ho tam videl) a pak akorat skopirujes do kompa a z kompu na 2-hej HDD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 k 60gb by si mel dostati ten kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 já to zkoušel taky a psalo mi to,že to nelze mezi dvěma profily,nebo tak nějak,bylo to anglicky a to není moje silná stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stanly
uplne mi odisiel xbox, vydrzal neskutocnu dobu...2 a pol roka...a teraz som si objednal druhy..chcem sa spytat ci sa daju nejak prekopirovat savy z toho 20gb HDDna ten novy 60gb HDD..nemam chut prechadzat tie hry este raz od zaciatku..
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.