stanly Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 uplne mi odisiel xbox, vydrzal neskutocnu dobu...2 a pol roka...a teraz som si objednal druhy..chcem sa spytat ci sa daju nejak prekopirovat savy z toho 20gb HDDna ten novy 60gb HDD..nemam chut prechadzat tie hry este raz od zaciatku.. dik Citovat
0 higgins Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 asi jednej zpusob, ktery to pude je, že bueš mit este třeti hdd nebo pametovku na kterou to skopiruješ všechno a pak z ty panetofky na te druhej HDD jinak si myslim že to nejde, jelikož dva hdd najedou do xboxu nepřipojiš a savy do interni pameti xboxu taky neuložíš Citovat
0 stanly Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 a cez komp sa to nejak nedá spravit??? Citovat
0 JerRry Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 a cez komp sa to nejak nedá spravit??? Ano da, ale potřebuješ kabel na propojeni s PC (jukni na AUKRO ,myslim ze sem ho tam videl) a pak akorat skopirujes do kompa a z kompu na 2-hej HDD :) Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 k 60gb by si mel dostati ten kabel Citovat
0 slavista1974 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 já to zkoušel taky a psalo mi to,že to nelze mezi dvěma profily,nebo tak nějak,bylo to anglicky a to není moje silná stránka Citovat
Otázka
stanly
uplne mi odisiel xbox, vydrzal neskutocnu dobu...2 a pol roka...a teraz som si objednal druhy..chcem sa spytat ci sa daju nejak prekopirovat savy z toho 20gb HDDna ten novy 60gb HDD..nemam chut prechadzat tie hry este raz od zaciatku..
dik
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.