Jágr68 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Má tady někdo SR2 s českými titulky. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 husiccz Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 jj mám mocná hra ale gta4 je lepší !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Nehrajete nekdo coop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 360x Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Nehrajete nekdo coop? jj ja to hral coop a doooost dobre:cheesygrin: kamoš dotahl xko tak jsme to utpčkem propojili a fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jsem taky chtel hrat ale kdyz to zapnu tak me to odhlasi s xbox live tak nevim no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 360x Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 jsem taky chtel hrat ale kdyz to zapnu tak me to odhlasi s xbox live tak nevim no:( no pres live jsem to nezkoušel jenom system link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 mno nevíte někdo proč mě to odhlásí z live když hraju sr2 a když hru vypnu tak jsem zas live pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Mam takovej problem..chci s kamosem zahrat tuhle hru. Ale vzdy kdyz se nejak pokousime o multiplayer v Co-op, tak nas to nepusti do hry a ohlasi, ze mame jiny stazitelny obsah nez zakladatel hry. Pritom zadny dlc ani zadny doplnky tam nemame. Normalne jsme jen dali dvd s hrou do mechaniky a hlasi to tohle...Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jágr68
Má tady někdo SR2 s českými titulky. :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.