pigi96 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 caw lidi mam problem s tim to mobilem dnes mi prisla karta, vlozil jsem ji do mobilu ale kdyz chci treba najet do muziky tak mi to napise neni dovoleno co s tim :( kde to mam dovolit nebo zformatovat v mobilu jsem to nenasel je to nekde skryte? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tak ji skus naformátovat v PC,pokud máš čtečku a pokud ani tohle nepůjde, tak ji mobil buď nepodporuje nebo vadný kus:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tak ji skus naformátovat v PC,pokud máš čtečku a pokud ani tohle nepůjde, tak ji mobil buď nepodporuje nebo vadný kus:( to si delas srandu dnes sem ji koupil a zeby nejela? :( co s tim muze jeste byt?? :( ale karta je na mobilu ukazana..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 zkoušel jsi ji naformátovat v PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 zkoušel jsi ji naformátovat v PC? kolikatka to je?neni to vetsi nez mobil podporuje?nebo nemas ji v mobilu zamknutou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.