pigi96 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 caw lidi mam problem s tim to mobilem dnes mi prisla karta, vlozil jsem ji do mobilu ale kdyz chci treba najet do muziky tak mi to napise neni dovoleno co s tim :( kde to mam dovolit nebo zformatovat v mobilu jsem to nenasel je to nekde skryte? dekuji Citovat
Jam3ss Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Tak ji skus naformátovat v PC,pokud máš čtečku a pokud ani tohle nepůjde, tak ji mobil buď nepodporuje nebo vadný kus:( Citovat
pigi96 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 Tak ji skus naformátovat v PC,pokud máš čtečku a pokud ani tohle nepůjde, tak ji mobil buď nepodporuje nebo vadný kus:( to si delas srandu dnes sem ji koupil a zeby nejela? :( co s tim muze jeste byt?? :( ale karta je na mobilu ukazana..... Citovat
Jam3ss Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 zkoušel jsi ji naformátovat v PC? Citovat
Kapr Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 zkoušel jsi ji naformátovat v PC? kolikatka to je?neni to vetsi nez mobil podporuje?nebo nemas ji v mobilu zamknutou? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.