AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Čau, celkem mě zajímá, jak to probíhá když si vezmete do školy psp.Já s tím moc dobré zkušenosti nemám.za 1.Furt sockují. 2.Nesnesitelní učitelé, kteří furt chodí v hodinách. 3.1 ho zhodil kluk z lavice. 4.Polili mi ho šťávou. Ta šťáva mě totál naštvala.Takže už ho radči nenosím.Co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 psp nosím do školy 1. lidi uz posledni dobou moc neutravujou, kdyztak je poslu do p*ce a je klid 2. ucitele u nas skoro vubec nechodi po tride a ve vetsine hodin sedim vzadu 3. a kdyby mi s ni nekdo udelal, tak by dostal po hube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 no stress, ve hodinach ktery nemam maturitni, nebo me nabavijou hraju, psp pucuju jen kamosum, kterym verim, nikdo nesockuje (ja nekdy sockuju NTB :D) a kdyby me ho nekdo polil tak doste 3 rychly do ksichtu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Heh, tak u mě asi tak : 1. Nosím někdy 2. Už neotravujou, protože sem je všechny vyfakoval 3. Nikdo mi s ním zatím neudělal, a ani by si neodovolil .. :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Polili mi spíš jen dislplay a tlačítka jen trochu, takže se to do psp nedostalo.Takže v klidu sem to utřel.Celkem sem měl haluz. Jo a jinak kámoš má noví psp, tak už chodí k němu:D.Nevíhoda, že jsem ho měl jen já :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ja ho nosim furt a nepucuju spis posilam do prde*e a kdyby s nimn nekdo neco udelal tak dostane do drzky jako nikdy driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husiccz Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 :D mazec tak já ho taky nerad pujčuju všichni naráží že je to pi***ina a že to je kničemu jen co jim to pujčím tak mazec to chci taky atd :D nj DMC kdo nemá závidí :psp: 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Ja ho nosim taky casto do skoly.. jeden kluk furt sockuje o PSP ... nekdy mu to pujcim. ale mam strach protoze s negtovim PSPckem hodil o beton ze jo :D jinak me ho nikdo nejak nepospinil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 DO školy nosím 1 . Už nikdo nesockuje , co sockovali sem donutik koupit si svoje :D 2 . Učitel jenom jeden kkt :D 3 . Nikdo mi s ním nic neudělal 4 . Hodí se mi to na velkou přestávku (30 minut) 5 . Bohužel to využiju jenom na filmy , mp3 a hry...wifinu nemáme :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ja ho nosím do školy jenom někdy protože : 1. furt to chtěj pujčit a přitom maj levé ruce 2. v naší třídě se už 2x ukradl mobil 3. když hraju tekkena mám už poslední kolo a zazvoní na konec přestávky :psp: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 do skoly si sveho,,kamarada" beru jen nekdy: 1) rodice to nechtej 2) ucitele v poho, da se v klidu za mikinou hrat 3) nikdo to pujcovat nechce :) spis se pretvarujou a rikaj ze to je nahov*o 4) po mem vzoru si to do tridy koupili uz 2 borci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Ted ho do skoly nosim a je to v pohode teda 1)Někdy mě štve když prochází učitel kolem lavic a není vepředu 2)Durt ho chce někdo půjčovat - ale někomu ho rád pučim xD ale furt ho nosit nebudu musim delat i neco jinyho nez hrat :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nosim. Na některejch hodinách lepší pařit než dávat pozor a při tom neusnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrov Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Já si PSP beru do školy skoro každý den a všechno probíhá v pohodě. Nikdo po mě ho nechce pujčit. A když na to přijde tak pujčuju jen kámošům kterým důvěřuju.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Oprav si chybu v nadpise : PSP ve škole.Jaké s tím máte zkušenosti? Bodá to do očí PSP radši nechte doma, pak se nedivte, jak to tu vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Jééééééé.S kým čím.Srry.Já už ho doma nechávám.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Oprav si chybu v nadpise : PSP ve škole.Jaké s tím máte zkušenosti? Bodá to do očí PSP radši nechte doma, pak se nedivte, jak to tu vypadá. jo ty jako myslis, ze ma pak kazdej lamer psp a padaj kvuli tomu servery :D to mas pravdu ani jsem nad tim nepremylsel. ja jsem taky vlastne jeste docela novej PSPckar tak uz radsi mlcim :ziped: Je to ale vtipna myslenka :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sawyer Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 no já si psp do školy beru, sice mi už leze krkem pořád to "puč mi PSP", ale alespoň si můžu vybírat poplatek za pučení :D a dneska mě celkem dostalo jak si ho kámoš pučil na tělák, a při fotbalu jsem si šel sednout a najednou koukam jak tam běží s tim psp a nečumí vůbec na cestu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 no já si psp do školy beru, sice mi už leze krkem pořád to "puč mi PSP", ale alespoň si můžu vybírat poplatek za pučení :D a dneska mě celkem dostalo jak si ho kámoš pučil na tělák, a při fotbalu jsem si šel sednout a najednou koukam jak tam běží s tim psp a nečumí vůbec na cestu :D Nápodobně.Na facku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 psp ve skole rulezz...nedokazu si skolu bez nej predstavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 V klidu vybiram si hry ktere me bavi a ostatni ne :D takze nemam problem ze by ho porad chtel nekdo pucit reknou ze je to kravina ze je to nebavi tak to nechcou :D a ja si v klidu hraju dal :D:) jinak ucitele celkem zadny problem jak kde ale jinak se da hrat skoro v kazde hodine :) a zatim zadny spatny uraz se mu nestal :):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 1.nosím vždy a všude 2.nikdo neotravuje protože ho stačím celé vybít :D 3.někdy se učitel projde po třídě takže psp dám do lavice a pak zas vyndám a pařim dál 4.párkrát kámošovi spadlo na zem a jednou displejem ale nic se sním nestalo (stim psp se nic nestalo o tom kamarádovi radši mlčim ... XD XD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 PSP do školy nosím ... Ešte sa mu nič zlé zatiaľ nič nestalo ... Akurát mi ho zobral učiteľ ale to no problém ,zobral som si to psp z katedry keď niečo písal na tabuľu ... spolužiaci neotravujú ....takže celkovo v poho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 když jsem PSP měl tak sem ho nosil 1. půjčoval jsem ho jenom lidem, který jsem dobře znal, popřípadě za opsání úkolu 2. učitelé v pohodě 3. hned po mně si ho koupili další 3 lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ja ho nosim taky casto do skoly.. jeden kluk furt sockuje o PSP ... nekdy mu to pujcim. ale mam strach protoze s negtovim PSPckem hodil o beton ze jo :D jinak me ho nikdo nejak nepospinil.. JJ,de.il jeden.... Ale jinak mám zkušenosti dobré,jak psal tommy krom pár pádů na beton pár pádu ze schodů atd.... Ale dobře se mi paří v hodinách,a ještě ani jednou na mně nepřišli a pochybuji.že příjdou :) Pak,nějaké turnaje v toce a tekkenu... Prostě best:wohow: Ale teda jsem šťastný,že lidé co bonzují kdo kdy hraje na psp,jsou mi kámoši,protože jinak máte 1% šanci si zahrát:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.