Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Prosím o nějakej kvalitní program v češtině na převod dvd na AVI , kterej máte odzkoušenej a víte že funguje... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=45570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Díks moc asi to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Díks moc asi to funguje Ano funguje, mám to vyzkoušení;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nj ale já sem na toto lama :D , beztak mi zase něco nepojede :D btw. bere to i dvd s menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nj ale já sem na toto lama :D , beztak mi zase něco nepojede :D btw. bere to i dvd s menu? Tak teď si mě dostal:D Zkus to, pokud to dáš do AVI tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 JInak , když má DVD dva jazyky ... zkusil sem kousek a jel mi jenom AJ ? :( jde to nějak aby mi jela čj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 JInak , když má DVD dva jazyky ... zkusil sem kousek a jel mi jenom AJ ? :( jde to nějak aby mi jela čj ? Je to tam v settings (podle mě) Dá se tam nastavit v jakym jazyku konverotvat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 napiš mi sem pls ICQ (vím že je máš v profilu ale hod mi je sem :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 496-586-936 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 a nevíte ještě nějakej program na spojování více videí v jedno? .. bez ztráty kvality .. vím že to jde i tady , ale mě se to vždy nějak záhadně sekne a nerozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heady Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 a nevíte ještě nějakej program na spojování více videí v jedno? .. bez ztráty kvality .. vím že to jde i tady , ale mě se to vždy nějak záhadně sekne a nerozjede VirtualDub? :-) 1. File -> Open Video File 2. File -> Append AVI Segment direct stream copy a mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Dám oper Video file a napiše to chybu upni mi pls kterou verzi máš ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heady Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Dám oper Video file a napiše to chybuupni mi pls kterou verzi máš ty IMO nemas nainstalovane potrebne kodeky, nebo tak neco. Neupnu Ti nic, nebot jsem v praci :), palim od boku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Aha :( tak nědko jiný něco znáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.