adiZ Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 ZÁBAVA Vše co vás pobavilo ... Rozhodl jsem se založit topic s prostým názvem Zábava - pro odreagování z nudných deštivých dnů ... Zde se podělte o vše co vás pobavilo, ať už je to video, obrázek či text. Důležité zásady : Videa z YouTube vkládejte do kóduYouTube , ostatní videa do code Obrázky vkládejte rovnou do příspěvku, pokud je obrázek větší, vložte jej do code Text vládejte do příspěvku pouze pokud je kratší než 5 řádků. Ostatní případy do code Tohle vše, aby tu nebyl tzv. BORDEL :lol: ... Tak já začnu ;) : http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk A taky výrok jednoho "PC experta", který mě pobavil :lol: : Otvorim Total commander. pozrem vlavo-disk C. pozrem vpravo-disk C. Naco su mi 2 disky C? Tak jeden zmazem. Tak se ukažte vy ;) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 topic s prostým názvem Zábava=sprostým ? nebo se mi to jenom zdá? U některej se zasměju docela dost, něco sem hodim :D http://www.youtube.com/watch?v=lIzHUdA4To4 myslim, že je to ono, nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Rozhovor vlastnika serveru s budoucim programatorem on: cafec ty ses admin ? jkros: ano on: ale mas tam psano ovnew jkros: mas na mysli asi Owner ... on: jo dyt to pisu jkros:no napsal si neco jineho ale to je jedno,co potrebujes? on: a co to je owner? jkros :vlastnik on:jak vlastnik? jkros:vlastnik serveru (Trackeru),spolu s Baglem on: aha,to je jako ten tracert vas jo? jkros: tracert ne ale Tracker ano on:no dyt to pisu jkros:aha uz asi spatne vidim on:hm jkros:tak co potrebujes teda? k veci on:chci tahat jkros: a co ti v tom brani... on:nejde to jkros:jak nejde,cetl jsi forum? on:jake forum? jkros:forum co je soucasti Trackeru on:ne a to se ma? jkros: jiste, dostanes tam odpovedi na sve otazky on:ok jkros: precti si pravidla ,FAQ a navody,pokud neco nepochopis,zeptej se na chatu tam ti nekdo urco poradi on: co je to FAQ? jkros:caste otazky on:a tam se dozvim jak tahat? jkros:mjn on:mjn?? jkros:mimo jine,,,, on:ok tak dik jkros:nz on:nz? jkros:neni zac !!! 15 sekud klid.... on: ses tu? jkros: ano on:tak jsem to precetl jkros:fajn ses chytrejsi? on: nez kdo? jkros:to se jen tak rika... on:aha,no asi jsem jkros:btw kolik ti je let? on:uz 15 jkros: uuuuuz ,sem si to myslel... on:tak jak mam stahovat? jkros:si delas prdel ne? on:proc? jkros:ted jsi me napsal ze jsi prelouskal forum on:no dyt jo jkros:a to me chces rict ze jsi se nic nedozvedel ? on:jo neco jo jkros: aha tak si to precti jeste 5 x a uz budes vedet jkros:hlavne pravidla at nedostanes BAN on: hm ,co je to ban? jkros:ty se me jen zdas... on: proc? jkros: jen tak,to neres on:aha jkros: zagoogluj a nejdi si nejdriv nejake info o BT on:co je BT? jkros: Bittorrent protokol on:zkusim on :dik jkros: cau on:muzu hledat i prez seznam? jkros:treba google ti toho najde vic jkros:jdu si zapalit on:ok cau ubehlo 50s on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu ubehlo 7 min jkros:ano on:fajn jkros:? on:no fajn ze si tu jkros:k veci on: mam ban jkros: ano vidim nemas vyplnene pripojeni on:jake pripojeni? jkros: rychlost tveho pripojeni k IT a typ IP on:co to je IT a IP? jkros: si delas prdel ne? on:ne proc jkros eghmm on:? jkros: kup si neakou tlustou knizku a poradte si vse nastuduj o internetu on:to stoji moc penez jkros:ughh on:? jkros:sry ale nemam cas ti v tuhle dobu davat lekce internetu on:aha on:tak ja jsu zkusit neco sosat jkros: to ti nepujde mas ban on: to vadi? jkros:ano on:tak se na to vyseru jkros:to bude nejlepsi on:proc? jkros:nemas zakladni znalosti on:to si jen myslis delam vypocetku jkros:fakt kde? on:no jeste ne jkros: aha ... on: ale poletim do Anglie na skolu jkros:hm,treba se i neco naucis on:jo chcem delat programatora jkros:urcite budes dobrej Smile on:taky si myslim jkros:myslis ze te vezmou? on:snad jo,otec to bude platit jkros:aha tak to uz vim ktera bije on:? jkros:to neres on:ok jkros:mizim cau on:muzu se te zeptat ,poradis me pak jkros:radeji ne? on:proc? jkros:nemam na tebe nervy on:fajn jkros:cau on:zdar Případ no. 2 citace: on: cau jsi tu? jkros: ano on:tak uz vim jak na to jkros: na co? on:na to jkros: aha tak uz vim o co jde Smile on: pise me to ale ze mam ban jkros: njn udelej to co mas v popisu banu a budes odbanovan on: co je to ban? jkros: bazopertentni atomove neutrony Smile on: hm a jak se toho zbavim? jkros: musis si poridit AN4g on: co to je? jkros: atomovy neutralizer 4. generace on: aha tak to nemam ,kde to stahnu? jkros: napis do Holyvůdu Smile on: nechapu jkros: MiB ti ho poslou Smile on: ? jkros: Men in Black Smile on: nedelej si ze me prdel joo!!! jkros :Smile on: jak teda odstranim ban? jkros: no v pripade ze nepouzijes AN4g tak jedine si vyplnit typ a rychlost pripojeni v profilu on:ok to zvladnu jkros: mel bys.... . . . 7min . on:jses tu? jkros : ano on:tak to mam jkros: ha to ses pripojenej na orbitu? on:proc? jkros : 100Gbit jen tak nekdo nema Smile on: aha chyba jkros: jen malicka... on: uz je to ok? jkros: 100Mbps ..kde jsi pripojen on: kabelovka jkros : a mas 100M lajnu jo? on:no pise me to dole jkros: kde dole? v systray? on: co je systray? jkros: takovy ty maly ikonky dole v rohu Smile on: jj tam me to pise 100M jkros: to vypisuje sitovka to neni tvoje rychlost on: aha , jak to zjistim jkros: nevis za co platis? on: ted jsem se dival do smlouvy a je tam, 512/128 jkros: bingo on: jkros: egm ,jako ze to je ono on: a co stim? jkros: to vypln do profilu + typ IP on: uz to mam jkros: voe ja jsem nemyslel aby jsi tam napsal IP on: aha tak co s IP jkros: vyplni zda mas verejnou nebo sdilenou,resp. aktiv/pasiv on: jak to mam vedet? jkros:precti si FAQ ve foru tam jsou navody jak to zjistit on: ok . . . . 10 min . on:jsi tu? jkros: ano on: me to nejde? jkros: co ti nejde on: ja tomu nerozumim jkros: cemu? on: no ja se prihlasil na tu stranku jkros: na jakou? on: whasmy ip nebo tak nejak jkros: a.. on: tam to nepise nic o aktiv pasiv jkros: lol ty ses bukva on: tam to jenom vypisuje mou IP jkros: tu stejnou co mas ve smlouve? on: jo jkros: tak ses aktiv on: jak to vis? jkros: kdyby si precetl v tom FAQ vse tak by jsi zjistil ze pokud se ti zobrazi IP stejna jakou mas tak je verejna on: aha on: kdyz to je vsechno tak slozite jkros: ani ne staci cist jkros: jako budouci programator to budes potrebovat Smile)) on: njo on: co ty vlastne delas? jkros: zeru gumove medvidky Smile) on: myslim jako praci jkros: jsem atomovej fyzik Smile on: hm to muser bejt dobry prachy za to jkros: nestezuju si on: co ta prace obnasi jkros : micham plutonium Smile on: jak michas jkros: no varim Smile on: to se vari? jkros: jak jinak by jsi to chtel delat??? on: nevim on: no nic jdu hrat NFS jkros: bav se on: cau . . on: haloo ses tu? jkros: mmt nece resim . . . 30 sec. on: uz ses tu? jkros: rikam mmt on:co je mmt jkros: vydrz,pockej.. on: ok jkros: co potrebujes? on: pamatujes si me? jkros: nevim asi ne,chodi me hodne dotazu on: posledne jsi me radil s banem a s netem jkros: jo uz asi vim on: mam dalsi problem jkros: povidej,ale konkretne nemam moc cas on: stahl jsem hru jkros: sikula on: ale nejede me jkros: upresni on: nejde nainstalovat jkros:upresni format souboru a popis chyby on: no proste to nejde jkros: hm tos me toho rekl on: jkros: rikam napis v jakem je to formatu iso nebo jak? on: nakej bin jkros: tj image moutni to na virtualni mechaniku a instaluj on: co to je virtualni mechanika ? to si zase ze me delas srandu co!!! jkros: boha, asi se dam na nejakou viru on: co? jkros: nainstaluj si Daemon nebo Alkohol120% ten ti vytvori virt. mechaniky on: to jako fakt? jkros: ne jen tak.. on: seru na to beztak to bude hovadina jkros: si delas prdel ne? on: proc jako jkros: obiras me o muj cas a pak na to kasles on: aspon si pokecas ne jkros: jasne same nove potrebne info pro muj mozek on: hele v cem hledas jkros: jako co? on: weby a tak jkros: google on: aha tak to jo jkros: proc? on: jen tak jkros: to jsem se toho dozvedel on: co je tafic jkros? on: co to je? jkros: neznam takove slovo on: sory trafic jkros: aha Smile prenos dat on: a kolik to je 1PB to neznam jkros: co neznas mb,gb,tb,pb.... on: aha a kolik je teda 1PB jkros: boha si to propocitej ne.. x 1024 on: to se me nechce jkros: aha,budes dobrej programator... on: jj ucim se jkros: je to videt Smile on: v cem je naprogramovany tracker? jkros: php on: to jsou jako ty kody? jkros: scripty on: a to se najak koduje? jkros: jo on: a v cem? jkros: v DC on: co to je DC? jkros: Davinciho kod on: fakt jo? jkros: jasne on: vy jste to rozlustili? on: cet jsem knizku jkros: my ne ale programatori v Pentagonu a nejakej hacker to uverejnil na netu on: dost dobry, taky chci byt hacker jkros: mas k tomu nejlepsi predpoklady Smile on: uz jsem hackoval jkros: fakt? pri tvych znalostech to byla nejspis NASA on: tn tak dobrej jeste nejsu,ale hackl jsem eurotel jkros: on: mam smsbomber a tak jsem poslal 500 sms kamosovi jkros: Smile Smile pomoooc asi umru ...lolec jkros: bacha na URNU,za takovej hack po tobe pujdou ,to vis Eurotel si dokaze zaplatit poradny pravniky Smile on: co je urna ? jkros : CZ zasahova jednotka on: aha na to jsem nemyslel jkros: ted uz je na to pozde, uz te asi monitorujou on: k**** co mam delat? jkros: v tom ti neporadim on: vsak to nejak dopadne jkros: tj jkros: jdu si zapalit ,potim, se z tebe az na pr**** . . . . on: jsi tu jkros: uz jo on: hacknul sem si ucet na trackeru jkros: fakt? Smile jkros: ja vidim u tveho uctu jen ban na 1 rok za podvod s uploadem Smile on: kuva jak jste me tak rychle nasli jkros: monitorujeme nektere ratio softy on: co ted jkros: mas cas na studium on: co? jkros: no za rok se toho naucis kdyz se budes trosku snazit on: to me jako neodbanujes jo? jkros: ne on: proc jako? jkros: podvadel jsi z ratiem on: ste smejdi jkros: Smile . . . on: hh a mate smulu jkros: nepovidej on: mam novej ucet hh jkros: ses dobrej ,to jsem fakt necekal Smile on: ja vim jkros: a jde ti stahovat? Smile on: nevidim kolonku torrenty jkros : hmmm cim to asi bude hackere Smile on: kua mam zase ban jkros: hh on: za duplicitni ucet jkros: to nasere co? on: jak jsi me rozpoznal ze jsem si udelal tento druhej ucet jkros: to vis hlida to DC? on: ten davinciho kod jo? jkros: jasne on: hm jkros: smula co on: jste **** ******* ******* ********* ******* jkros: mas na svuj vek peknou slovni zasobu Smile on: ***** ****** *** ************ jkros: pekne on: mate tam chybu hh jkros: nepovidej on: pise vam to ted forbiden IP nebo tak neco jkros : rek bych ze bude chyba u tebe Smile on: jakto co to znamena? jkros: mas ban na IP uz se nedostanes ani na web on: ***** ** * ** * ****** jkros: nejakou novejsi nadavku neznas,tyto uz jsem parkrat slysel Smile . . . . on: dam ti 5000kc kdyz me odbanujes jkros: nechci on: tata to zaplati ,fakt ti to dam jkros: nejprve se nauc zaklady slusneho chovani a zjisti si zaklady o IT on: co je IT? jkros: internet jkros: kdyz uz obetuju pro tebe cas ,pis to alespon citelneji lustim kazde druhe slovo on: jsem disgrafik jkros: aha tak uz jsem doma on: co? jkros: no ze uz to zacinam chapat on: kazdej nedela jaderneho fyzika jkros: to jiste ne Smile on: jo hele ptal jsem se taty a ten rikal ze se plutonium nemicha to co me kecas jkros: tvuj otec dela v jaderne fyzice? on: ne jkros: tak to nemuze vedet ,nektere postupy jsou tajde on: proc tajne jkros: kvuli bezpecnosti on: nechapu jkros: muzou to zneuzit teroristi on: aha jkros: navic uz nedelam s plutoniem on: a s cim jkros: s tezkou vodou on: jak tezkou vodou jkros: to je takovej termin v jaderne fyzice on: voda muze bejt lehka a tezka? jkros: hhhhhhhh jasne Smile on: znam jen normalni co piju jkros: jiste, tu tezkou kdyby jsi vypil tak to asi nerozchodis Smile on: to je tak nebezpecna? jkros: jen trosku Smile on: takze me neodbanujes? jkros: ne on: ****** ** ** * ******** ******** ****** jkros: chi chi mej ses muj volnej cas vyprsel jkros: add to ignore list... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Rozhovor vlastnika serveru s budoucim programatorem Tak tohle je mazany :lol: Už kdysi sem to četl, ale teď mě to dostalo ještě víc :) ... Prej : Vy to máte zakodovany ? admin : jo on : a čím ? admin : davinčiho kodem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 to Marr: loooooool:):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tož, dobréé topik nee ? :) A hoši, víte jak se řekne hanácky rybník ? Kolaté potok :lol: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DDw09Y96664 To je docela dobry :D ale lepsi je tohle:): A tohohle typka celkem obdivuju, fakt borec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 EDIT: @MARR: Dej to do Code a ne do Quote ať to nezabírá celou stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrov Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Chuck Norris jí hovězí bifteky a sere střelný prach. Pak z toho prachu udělá kulku, zastřelí krávu a udělá si další bifteky. Někteří lidé tomu říkají „Cyklus Života“. Chuck Norris jí osm jídel denně. Sedm je stejk a poslední je zbytek krávy. Chuck Norris jí stejky k snídani, obědu i večeři, ale dost často zapomene zabít krávu. Chuck Norris kope rychleji než elektřina! Tyhle a další vtipy o Chucku Norrisovi najde na http://www.chucknorris.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Supr topic ale už tady jeden je ale víc jich neuškodí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Supr topic ale už tady jeden je ale víc jich neuškodí :D Ježiš, takovy lidi mam rad. Jenom kritizujou ... Tak mi teda ten topic ukaž ! Já sem našel jen topic "YouTube videa", snad nechceš říct, že ten topic má stejnou podstatu jako tento ..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=35643 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=35643 No jo no, tak ale komu to vadí, že ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 :wohow:Hostirie z icqcek.....:wohow: Překladatel angličtiny <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> cau, mohl bys mi tohle prelozit do anglictiny? pry jsi odbornik <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> Velmi bychom ocenili vasi ucast na hlasovani. <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> We would really appreciate your presence on the vote. <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> diky, tohle bych asi tezko dal dohromady <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> thank you, I would hardly put this together <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> ne, tohle uz nemusis prekladat :-) <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> no, you don't need to translate this <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> jak chces ale ted nemas sanci <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> as you wish but you have no chance now <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> v prdeli je tma <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> i kdyby tam okna byly <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> vetry by je vymlatily * b is thinking... <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> a nezapomen na rymy <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> there is darkness in the ass <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> and even if there windows was <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> winds would surely break the glass <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> and don't forget about the rhymes <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> chlape ty jsi blazen :D Důležitá věc <[color=#dc7800][b]on[/b][/color]> heled musim ted jit vykonat jistou dospelackou vec ;) hned sem zpatky <[color=#780000][b]ona[/b][/color]> O co jde? <[color=#dc7800][b]on[/b][/color]> holka to bys nepochopila... si na to este moc mlada :D <[color=#780000][b]ona[/b][/color]> Skutečně? Zkus mi to vysvětlit. <[color=#dc7800][b]on[/b][/color]> je to vec kterou sice udelat nemusis, ale vnitrne te uspokoji ;) <[color=#780000][b]ona[/b][/color]> Tak hele mladej, pokud máš nutnou potřebu světu zdělovat, že se chystáš masturbovat, tak z toho vynech alespoň mojí dceru! <[color=#dc7800][b]on[/b][/color]> dobry den, ve skutecnosti sem mel na mysli volby <[color=#780000][b]ona[/b][/color]> Aha. <[color=#780000][b]ona[/b][/color]> Vpořádku, jdi na to. Je divná <[color=#0000dc][b]Morituri[/b][/color]> Ta tvoje mladá je divná <[color=#0078dc][b]Monty[/b][/color]> Tady Tereza, proč jsem divná? <[color=#0000dc][b]Morituri[/b][/color]> Ježiš sorry, já myslel jinou. <[color=#0078dc][b]Monty[/b][/color]> JAKOU JINOU!!! Dítě <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> myslíš, že je brzy po měsíci známosti mít dítě? <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> pokud myslíš narozené, tak docela jo Bible <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> Nevíte kde by se dala stáhnout kniha Dětská Bible třeba v PDFku? <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> Nepokradeš! Naivní uživatelé <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> miluju naivní uživatele internetu... :D <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> co je? <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> na xchatu jsem se vydával za holku, a pak po mně chtěl nějaký chlápek, jestli mu nezavzdychám do telefonu :) <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> no a co bylo pak?? <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> řekl jsem mu, že až pošle smsku, která má pomoct mojí imaginární sestře v neexistující soutěži, tak mu zavzdychám... a on to poslal :-) <[color=#dc0000][b]b[/b][/color]> hezky :D jakou sms? <[color=#0050dc][b]a[/b][/color]> mno... poslal to a pak mu došla odpověď typu: "Na účet XYZ bylo přičteno 40GB kreditu. Vaše CZshare" :-) Vše je z lamer.cz,doufám,že jste se pobavili........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Vše je z lamer.cz,doufám,že jste se pobavili........ To si piš :lol: .. hlavně ten překladatel z angličtiny ;):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ten 50 cent je teda hustej:cheesygrin:, dobrá parodie chvilkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.