Stalin1234 Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Lidi pomožte mi nemuzu na to prijit mam treba nejakou aplikaci a kdyz ji spustim tak mi to hodi tuhle hlasku the game could be started (8002014C).Nevíte co s tím.Mam fw 3.03OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Jak to mas v recovery...? Skus pouzit pri spousteni hry UMD a prenastavit si to v tom recovery...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stalin1234 Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 v umd mechanice mam cd a v recovy mam nastavene no-umd a nic to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Takze predpokladam ze to davas na Disabled...? Jo a az ted sem to nejak postrehl nahore pises nejakou aplikaci tim myslis co a kam to kopirujes...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Dávej to do GAME150 ,pokud to je něco jiného než hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stalin1234 Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Davam to do game nemas icq at mi poradis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Davam to do game nemas icq at mi poradis? Jestli myslis me tak klidne napis...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stalin1234
Lidi pomožte mi nemuzu na to prijit mam treba nejakou aplikaci a kdyz ji spustim tak mi to hodi tuhle hlasku the game could be started (8002014C).Nevíte co s tím.Mam fw 3.03OE-C
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts