razor Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 čus pls potřeboval bych pomoct co je tohle za kabel http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/USB_types_2.jpg/800px-USB_types_2.jpg (ten uplně vlevo)kdyžtak mi hoďte odkaz kde bych ho mohl koupit.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Třeba se pletu ale řekl bych nějakej datovej kabel k foťáku? Jestli to myslíš takhle otázka co je to za kabel? Já mám tuhle koncovku na připojení k Foťáku ale třeba se pletu...(Mám Nikon a pak Minoltu a ta má oněco širší takovej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Toto by měl být on;) http://www.alza.cz/usb-kabel-4-pin-s-konektorem-hirose-pro-mp3-prehravace-d63229.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 je to takovy jeste mensi mini-USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 presneji receno micro-usb ktery se pouziva hlavne v ultratenkych mobilech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 dík moc všem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Není zač thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Škoda byl jsi rychlejší Spilif,akorát jsem chtěl napsát, že ji používá nokia u tenkých telefonů.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Škoda byl jsi rychlejší Spilif,akorát jsem chtěl napsát, že ji používá nokia u tenkých telefonů.:) Tak se ti omlouvám:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.