Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Webdesigner pro herní pořad Check.point

Návštěvník

Recommended Posts

Jsem rád, že tohle vidím:). Snad se alespon zdánlivě přiblížíme kvalitě Gugiho dílů.:ziped:

Edit: Pokud víte o nějakém grafikovi, který by zvládl udělat předěly a zadarmo (už nejsme komerční), tak mu pls řekněte :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heh, konzolista je partner Hideoutu a býval i Check.pointu:). A ne, já tam nejsem v redakci, pleteš si mě s Filipem Vančurou alias Gugim.

Psané by stačily, nadabujeme si je pak sami, kdybys to nechtěl dělat ty...

Odkaz ke komentáři

tak ja bych neco delat moch, zatim delam videa pro nejvetsi web zabivajici se wwe ( http://www.wrestlingwwe.cz/ ), jestli myslite jako delani videii atd.. :), tady mas zatim moje videa http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/ahhj kdyztak pls napis pm

Odkaz ke komentáři

Heh, konzolista je partner Hideoutu a býval i Check.pointu:). A ne, já tam nejsem v redakci, pleteš si mě s Filipem Vančurou alias Gugim.

Psané by stačily, nadabujeme si je pak sami, kdybys to nechtěl dělat ty...

Tak to jo.. já že tam byl nějaký ''SolidSnake'' :)

No kdyžtak mi napiš na icq 194 238 028 :)

Odkaz ke komentáři

Ok, sice problém s grafikem je vyřešen, ale teď potřebujeme nějakého zkušeného webdesignéra. Najde se tu nějaký?

Edit: Odpusťte mi tripple post, ale kdybych nepsal do dalšího příspěvku, tak by nikdo neviděl, že jsem sem něco přidal...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu