Návštěvník Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Zdravím Vás tu, nenašel by se tu nějakej šikovnej videografik pro Check.point, který by pracoval pouze pro vlastní potěšení a potěšení diváků (později třeba i za finanční obnos, kdyby se Ch.p dostal někam výš)? Kdo to nezná, může se podívat na www.checkpoint-tv.cz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ne, Ch.p je pořád Gugiho a já věřím, že už vždycky bude:). Jen ted na to nemá moc čas, tak ho na nějaký čas zastupuji. No ale potřebuju k tomu grafiku na předěly:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 To je super ze slysim ze neni definitivni konec doufam ze nejakeho videografika najdes... sem Fanda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Jsem rád, že tohle vidím:). Snad se alespon zdánlivě přiblížíme kvalitě Gugiho dílů.:ziped: Edit: Pokud víte o nějakém grafikovi, který by zvládl udělat předěly a zadarmo (už nejsme komerční), tak mu pls řekněte :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Mimochodem, také hledáme nějakého majitele konzole X360 a Wii na recenze her. Myslím, že tady by se určitě někdo našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Myslíš na recenze psané? Pokud je tomu tak, mohl bych pomoci :) (Píšu pro konzolistu a ty jsi v redakci myslím také) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Heh, konzolista je partner Hideoutu a býval i Check.pointu:). A ne, já tam nejsem v redakci, pleteš si mě s Filipem Vančurou alias Gugim. Psané by stačily, nadabujeme si je pak sami, kdybys to nechtěl dělat ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 tak ja bych neco delat moch, zatim delam videa pro nejvetsi web zabivajici se wwe ( http://www.wrestlingwwe.cz/ ), jestli myslite jako delani videii atd.. :), tady mas zatim moje videa http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/ahhj kdyztak pls napis pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 V čem to stříháš? Vypadá to fakt skvěle:) Btw, potřebujeme spíš grafika, kterej by dokázal vytvořit předěli mezi jednotlivými rubrikami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 hele ozvy se mi pls na icq 468-478-170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Heh, konzolista je partner Hideoutu a býval i Check.pointu:). A ne, já tam nejsem v redakci, pleteš si mě s Filipem Vančurou alias Gugim.Psané by stačily, nadabujeme si je pak sami, kdybys to nechtěl dělat ty... Tak to jo.. já že tam byl nějaký ''SolidSnake'' :) No kdyžtak mi napiš na icq 194 238 028 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Tak to jo.. já že tam byl nějaký ''SolidSnake'' :) My jsme všude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Ok, tak problém je vyřešen. Děkuji za ochotu a zůstaňte s námi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Ok, sice problém s grafikem je vyřešen, ale teď potřebujeme nějakého zkušeného webdesignéra. Najde se tu nějaký? Edit: Odpusťte mi tripple post, ale kdybych nepsal do dalšího příspěvku, tak by nikdo neviděl, že jsem sem něco přidal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.