Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Webdesigner pro herní pořad Check.point

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás tu,

nenašel by se tu nějakej šikovnej videografik pro Check.point, který by pracoval pouze pro vlastní potěšení a potěšení diváků (později třeba i za finanční obnos, kdyby se Ch.p dostal někam výš)? Kdo to nezná, může se podívat na www.checkpoint-tv.cz .

Odesláno

Ne, Ch.p je pořád Gugiho a já věřím, že už vždycky bude:). Jen ted na to nemá moc čas, tak ho na nějaký čas zastupuji. No ale potřebuju k tomu grafiku na předěly:roll:

Odesláno

Jsem rád, že tohle vidím:). Snad se alespon zdánlivě přiblížíme kvalitě Gugiho dílů.:ziped:

Edit: Pokud víte o nějakém grafikovi, který by zvládl udělat předěly a zadarmo (už nejsme komerční), tak mu pls řekněte :-D

Odesláno

Mimochodem, také hledáme nějakého majitele konzole X360 a Wii na recenze her. Myslím, že tady by se určitě někdo našel...

Odesláno

Heh, konzolista je partner Hideoutu a býval i Check.pointu:). A ne, já tam nejsem v redakci, pleteš si mě s Filipem Vančurou alias Gugim.

Psané by stačily, nadabujeme si je pak sami, kdybys to nechtěl dělat ty...

Odesláno

V čem to stříháš? Vypadá to fakt skvěle:)

Btw, potřebujeme spíš grafika, kterej by dokázal vytvořit předěli mezi jednotlivými rubrikami...

Odesláno

Ok, sice problém s grafikem je vyřešen, ale teď potřebujeme nějakého zkušeného webdesignéra. Najde se tu nějaký?

Edit: Odpusťte mi tripple post, ale kdybych nepsal do dalšího příspěvku, tak by nikdo neviděl, že jsem sem něco přidal...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu