Pirun Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Zdravim mam problem , vypalim si hru dam ji do xboxu a napise to ze disc is unreable nevite nekdo co s tim mam delat ? pouzivam verbatim dvd+r dl a imgburn :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 A palíš to dobře? Máš vůbec flashlé xko? :D Jsou tu dva návody jak pálit (jeden přes CloneCD - ZKUS a pak imgburn) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Máš to vůbec flashle? Jinak tutorialy jak pálit zde. http://console-forum.net/showthread.php?t=29881 http://console-forum.net/showthread.php?t=12333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pirun Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 heh no flashnute to opravdu mam :) nejaky hry proste vypalim v pohode a nejaky hry mi hazi error fakt nemam tuseni cim to muze bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bamb00cha Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 heh no flashnute to opravdu mam :) nejaky hry proste vypalim v pohode a nejaky hry mi hazi error fakt nemam tuseni cim to muze bejt Problém bych viděl ve vypalovačce,stejnej problém jsem měl,když jsem vypaloval na notebooku, ze začátku to šlo a pak mi to házelo stejnou chybu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 kdyby neměl flash tak mu to píše mixed media disk mě to tudle chybu píše pouze u gta může to bát špatným nebo poškrábaným diskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Kdyz mi to napise vetu ve vicetero jazycich znamea to ze nemam flashnutou mechaniku? u palene hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pirun Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 ok takze sem si koupil novou mechaniku a uz to zadnou chybu nehazi:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pirun
Zdravim mam problem , vypalim si hru dam ji do xboxu a napise to ze disc is unreable nevite nekdo co s tim mam delat ? pouzivam verbatim dvd+r dl a imgburn :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts