Mistr black Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 mám problém u psp 3k...dvířka od umd se hábou (trochu) síše dole je tam taková větší mezírka tak jsem se chtěl zeptat jestli se to nedá nějak dotáhnou protože mě to štve :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 na to si zvyknes ja to mam taky tak a mam psp 3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ja mam tenhle problem taky + se mi hybal kryt na baterku ae to jsem decentne zalepil izolepou :tick: taky me ta mechanika stve ae kdyz treba loaduju hru tak si s tim hraju 8);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 to same je u psp 2k nema cenu to resit je to uz od vyroby proste to tak je na kazdym psp 2k a asi i 3k teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr black Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 hm to je teda dobrý to teda vedou s tou výrobou :D taky si stim občas hraju..díky všem a LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mistr black
mám problém u psp 3k...dvířka od umd se hábou (trochu) síše dole je tam taková větší mezírka tak jsem se chtěl zeptat jestli se to nedá nějak dotáhnou protože mě to štve :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts