perrek Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 zdravim prosimvás nevíte někdo co mám dělat když chci ve winech pustit jakoukoli hru a vyskočí mi "vstupní bod procedury DdEntry10 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně DDRAW.dll nalézt" a pak hra spadne??pls co mám dělat????díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 asi ti chybi knihovna tak si ji sezen mozna ze bude na cd se hrou a pak ji tam nakpci nebo preinstaluj:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 a tady máš ty knhovny http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/ddraw.dll/5.03.2600.2180/download.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
zdravim prosimvás nevíte někdo co mám dělat když chci ve winech pustit jakoukoli hru a vyskočí mi "vstupní bod procedury DdEntry10 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně DDRAW.dll nalézt" a pak hra spadne??pls co mám dělat????díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts