Radim.92 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Zdarec, chtěl jsem se zeptat jak to máte s čipem? Je to dobrá věc na PS2 slim, pravě bych chtěl hrát vypálené hry a nvm jak na to?Neexistuje něco lepšího nebo tak ? Už mě nebaví pořad kupovat originály, radši bych si stahl s netu a vypalil! :) TAK MI PLS NĚKDO PORAĎTE :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 co free mc boot?je to cosi na karte a muzes hrat vypaleny hry a ma to este hodne veci ktery s im muze sprehrat sikovna vec mam to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Já mám PS2 očipovanou. Vše jede v pohodě. Ale dneska je už lepší ten free mc boot jak píše nademnou;) Nainstalování Modchipu zde http://console-forum.net/showthread.php?t=37687 FREE MC BOOT http://console-forum.net/showthread.php?t=48518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim.92 Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Hmm tak ten Free MC Boot je asi lepší, ale pokud jsem četl pozorně musím mít nějakou originalku a jestli jo co sní tam jsem to moc dobře nepochopil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ...................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim.92 Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 A jak bysi mi to vytvoříl, bo nemám nikoho kdo má swap nebo čip! a o ten MC boot bych měl velký zájem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IpiSAkK Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 já mám chip v PS2 a jede mi úplně super a ty máš chip a nejedou ti pálene.? hry.? :bash: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.