NuDiXs Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Zdravim,,,prosim vás nevíte co s tím ... nešla mi instalovat žádná hra pres iTunes...pak jsem dostal radu stáhnout si "miPatch Firmware"...pak už instalace šla.Ale když hru spouštím tak to napíše (Aplikace***nelze otevřít)...Nevíte někdo co s tím?..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 tuto cast si spravil ?? 3. Inštalácia cracknutého Mobile Installation http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Hm... v tom navodu se nejak nevyznam---(8. Zazálohujte a následne zmažte súbor /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist z iPhone.) tohle tam vůbec nemůžu najít..nemam to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ani ja som ho tam sa mi zda ze nemal... ale asi to nevadi ved aj tak ho mas zmazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 nvm co resite :D Stahni si treba ICQ nebo free translator... Musis mit 1 free aplikaci. Jinak pro navody jdi na ipa.smajl.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.